• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.11.2021

12:11

MEDVEDEV SE UGLEDA NA NOVAKA! Evo šta je rekao o VAKCINACIJI!

Tenis

MEDVEDEV SE UGLEDA NA NOVAKA! Evo šta je rekao o VAKCINACIJI!

Podeli vest

Ruski teniser Danil Medvedev odlučio se da poput Novaka Đokovića ostavi navijače u neizvesnosti hoće li nastupiti na Austrlijan openu

Danil Medvedev ne želi da otkrije da li je vakcinisan, kao ni Noivak Đoković, pa je i dalje pitanje hoće li dva najbolja tenisera sveta nastupiti u Australiji!

- Želim da igram, ali ranije se govorilo da ako niste vakcinisani, morate da prđete karantin od 14 dana. Sada se čini da to više nije slučaj, pa se pristup čini lakšim. Videćemo ko će na kraju otići u Australiju. Možete i da kažete da ste povređeni, da ne idete, što je ponekad tačno. Želim da idem u Australiju i to je sve što imam da kažem - rekao je Medvedev.

Foto: Reuters

 

On, baš kao i Novak Đoković, želi da sva pravila budu kristalno jasna.

- Bilo da se radi o vakcini, povrede noge ili glave, bilo šta vezano za medicinske stvari. Tenis je brutalan sport i svaka informacija koju date protivniku može biti protiv vas. Ako budem igrao u Australiji, svi će znati da li sam vakcinisan ili ne. Zato sam rekao, hoću da idem, ali neću reći da ćete me videti, videćete to u januaru! Tenis je jedini sport koji igra 11 meseci godišnje. Već 5. decembra mogu da igram za svoju zemlju, u finalu Dejvis kupa, a 26. ili 27. decembra bi već trebalo da budem u Australiji, na pripremama za ATP kup. Tako nešto je izrazito zahtevno za telo i glavu. Posle Dejvis kupa, uzeću nedelju dana pauze, a zatim dve nedelje predsezone da se pripremim za Australijan open. To nije najbolja priprema. Mogao bih satima da pričam o ovome i bilo bi dobro kada bismo imali kraću sezonu.

Foto: Tanjug/AP

 

Medvedev kaže da mu je cilj da osvoji sve turnire do kraja godine.

- Ispred mene su još tri turnira. Želim da ih sve pobedim, znam da to mogu. Prošle godine sam uspeo da osvojim Pariz i ATP finale. Bilo je divno, ali ima igrača koji dolaze veoma jaki, poput Zvereva ili Novaka, koji je uvek čvrst!

Foto: Tanjug/AP

 

Osvrnuo se i na treninge sa Đokovićem.

- Bilo je veoma ozbiljno. Otkad sam ušao u Top10, nikada nisam trenirao sa njim. То је neverovatno. Igrali smo dva sata i bilo je odlično, a potom razgovarali 15-20 minuta. Volim da razgovaram sa njim. Mogu da kažem da mi je Nole prijatelj. Veoma je lepo što broj 1 i broj 2 mogu da treniraju zajedno  -  zaključio je.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija