• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.01.2022

00:10

SKANDAL, KAO DA JE ŠVERCER DROGE! Obradović kipti od besa: Što ga više pritiskate - on je veća zver!

Tenis

SKANDAL, KAO DA JE ŠVERCER DROGE! Obradović kipti od besa: Što ga više pritiskate - on je veća zver!

Podeli vest

Novak Đoković, najbolji teniser sveta, prolazi kroz pakao u Australiji

Australijanci su poništili Novaku vizu zbog, kako su naveli, nedovoljno dokaza za izuzeće, iako mu je već bilo odobreno. 

U Melburn je stigao u sredu veče po tamošnjem vremenu i tada je počeo haos. Krenula je prava drama koja je trajala preko sedam sati. Prvo su rekli da je Novakov tim napravio grešku sa dokumentima za vizu, ali je sve ubrzo eskaliralo kada je Novak odveden u posebnu  prostoriju gde je boravio pod nadzorom policije.

Posle sedam sati ispitivanja viza mu je poništena, nije mogao da uđe u Australiju. Granična policija je rekla da dokazi za izuzeće od vakcine nisu bili dovoljni, Novak se žalio, pa će ponedeljak kada bi trebalo da bude doneta konačna odluka, dočekati u karantinu u užasnom hotelu u blizini Melburna.

Nemile događaje u Melburnu prokomentarisao je nekadašnji selektor teniseke reprezentacije Srbije Bogdan Obradović.

Foto: reuters

Novak zarobljen u Australiji

- Ovo sve nema dodirnih tačaka sa sportom, u pitanju je politika, stvara se novi svetski poredak. Mnogo veći stručnjaci od mene će to potvrditi u budućnosti sa naučnog stanovišta – izjavio je za Meridiansport Bogdan Obradović i dodao:

- Način na koji su se odnosili prema Novaku Đokoviću je skandalozan. Oduzimanje telefona, način na koji su ga privodili sa dva automobila, kao da je švercer droge, a ne najbolji sportista svih vremena...

Bez obzira na sve, Novaka neće slomiti. 

- Sa Novakom sam proveo 20 godina znam kolika je njegova mentalna snaga. Što ga više pritiskate - on je veća zver. Ako mu kojim slučajem dozvole da igra, ne sumnjam da će uraditi sve da osvoji Australijan open i upiše se u istoriju! – zaključio je Obradović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
SRAMNO

pre 2 godine

Na sta su sve spremni neki ljudi, to je sokantno! Vec su ga pokrali za jedan gren slem u Njujorku (sa onom namestenom i smesnom diskvalifikacijom na US Open-u), sad i za drugi. Za mene on vec ima 22 slema, ma sta zlikovci jos uradili.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17