• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.01.2022

15:26

ČEHINJA ZA SVE KRIVI NOVAKA! Frustrirana sam! Novak je sigurno dobro platio advokate....

printscreen

Tenis

ČEHINJA ZA SVE KRIVI NOVAKA! Frustrirana sam! Novak je sigurno dobro platio advokate....

Podeli vest

Češka teniserka Renata Voracova koja je deportovana uz Australije, kaže da joj je drago što je Novak Đoković dobio spor sa vlastima Australije

Voračova je na isti način kao i Novak prethodno dobila medicinsko izuzeće od Tenis Australija, jer je imala koronavirus koji je preležala, ali na kraju je ipak morala da ode. 

Kaže da je frustrana zbog svega što joj se dogodilo, ali je rekla i da se nada da će Novaku biti dozvoljeno da igra na prvom slemu sezone.

- To je dobro ne samo za njega. Nadam se da će igrati. Jer zato smo i otišli tamo, da igramo tenis i da ne budemo deo nekih unutrašnjih igara - izjavila je Voračova za Rojters.

Poručila je da planira da se vakciniše, ali i da veruje da bi ostala da se takmiči da nije bilo komplikacija sa Đokovićevom vizom.

Foto: Reuters

Renata Voracova

- Bila sam tamo punu nedelju i otkako je on došao, sve se promenilo. Nisam ljuta na njega. Samo sam tužna što se ovo dogodilo. Malo sam i frustrirana zbog moje situacije, pošto se moji advokati i savetnici koji su bili sa mnom nisu založili da i mi uložimo žalbu. Opet, razumem sve, Novak je unajmio i sigurno dobro platio svoje advokate. Ovo je jedan od najvećih turnira. Odete i onda se tako nešto dogodi. Ne mogu da zamislim da je tako nešto moguće da se dogodi toj zemlji u 21. veku. 

Čehinja je imala velikih problema sa shvati sve šta joj se događa.

- Posle ispitivanja, stvarno nisam znala šta da radim, koja su mi prava. Bili su uz mene ljudi iz Tenis Australija, advokati koji su mi pomagali. Oni se nisu žalili sudu, tako da nisam znala da to mogu. Samo sam sledila savete koje su mi dali. Veliko je olakšanje da sam posle svega kod kuće. Nisam se dobro osećala, nisam mogla da spavam ni da jednem mnogo - zaključila je češka teniserka.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Joyce

pre 2 godine

Draga Renata, mnogo nam je žao sbog tebe. Ali jednu stvar moraš znati. Nole je proveo 9 sati sam bez advokata sa svojim mučiteljima i nije se predavao. Njegovi advokati su došli na kraju, kada su mučitelji shvatili, da moraju da mu dozvole advokate. A iste je platio narod Australije, po odluci suda, da sve troškove snosi strana koja je spor izgubila.

Miki

pre 2 godine

pa ona moze jos da poodnese tuzbu protiv australijskih vlasti i trazi punu financijsku premiju kao odstetu

Roki

pre 2 godine

"... Novak je unajmio i sigurno dobro platio svoje advokate..." ĆeroĆž", kada ti postigneš i zaradiš ono što je Novak, moći ćeš i ti. Srećno.

ostoja

pre 2 godine

Nije to nista da smo pogledate kako se nemacka stampa obrusila na Novaka i kako ismevaju njegovog oca i majku posle one konferencije za stampu

Bozo

pre 2 godine

Koliko se sjećam,izjava teniserke je bila: Ne zelim da budem dio politicke igre,neću se žaliti...idem kući!

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17