• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.01.2022

17:23

ATP SE OGREŠIO O NOVAKA, WTA STAO UZ ČEHINJU! Voračova traži ODŠTETU od Australijan opena!

printscreen

Tenis

ATP SE OGREŠIO O NOVAKA, WTA STAO UZ ČEHINJU! Voračova traži ODŠTETU od Australijan opena!

Podeli vest

Ženska teniska asocijacija otvoreno je stala uz Renatu Voračovu, češku igračicu koja je deportovana iz Melburna, jer je u zemlju ušla sa istim dokumentima kao Đoković

Podsetimo, Čehinja je bila desetak dana u zemlji, igrala mečeve, a onda kada je srpski teniser odveden u pritvor, nadrljala je i ona. Sada kada su velike šanse da Đoković ostane i igra grend slem, VTA je digla glas u odbranu Voračove. Podsetimo, ATP se "jedva" oglasio i diplomatski se osvrnuo na slučaj Đokovića.

- Renata Voračova je ispoštovala sva pravila i procedure. Kada je došla u Australiju, dozvoljeno joj je da igra na turniru, ali posle toga odjednom joj je viza poništena bez ikakvog obrazloženja- stoji pored ostalog u saopštenju VTA.

Foto: Reuters

 

Čehinja je najavila da će tražiti odštetu od Australijan opena.

- Samo avionska karta me koštala 2.460 evra, a putovao je i moj trener sa mnom. Takođe, platila sam hotel, treninge, a ostala sam i bez moguće nagrade sa turnira. Nadam se da će Teniski savez Australije prihvatiti sve to i nadoknaditi mi štetu da ne bismo morali da idemo u zakonski proces - poručila je Voračova. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija