• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.01.2022

06:31

OBJAVLJENA PRVA NOVAKOVA FOTOGRAFIJA! Iživljavanje! Evo gde su ga odveli posle suđenja! (FOTO)

printscreen

Tenis

OBJAVLJENA PRVA NOVAKOVA FOTOGRAFIJA! Iživljavanje! Evo gde su ga odveli posle suđenja! (FOTO)

Podeli vest

Objavljena je prva fotografija Novaka Đokovića nakon saslušanja u imigracionoj kancelariji u suđenja u fFderalnom sudu

Australijski mediji prenose da je Novak Đoković Srbin bio "smiren i pribran", nosio je zelenu trenerku i zaštitnu masku. 

Mediji prenose da je Đoković iz kancelarija svojih advokata prebačen u hotel "Karlton" pod policijskom pratnjom.

- Novak Đoković je vraćen u pritvor. On je stigao u Karlton hotel pre nekoliko minuta i provešće najmanje jednu noć pre nego što izađe pred Savezni sud - javila je novinarka Lana Marfi.

Okolne ulice bile su privremeno zatvorene.

 

Ceo svet je sa nestrpljenjem čekao saslušanje Novaka Đokovića. Međutim, sve je bilo završeno za samo nekoliko minuta. Radilo samo o pripremnom ročištu na kojem je doneta odluka da se glavno saslušanje održi dan kasnije. Sudija Dejvid O'Kalahan zakazao je zvanično saslušanje za nedelju u 09.30 po lokalnom, odnosno u subotu u 23.30 po našem vremenu.

Takođe, Novakova odbrana, advokat Pol Holdenson, tražio je od Federalnog sudije da konačnu odluku donese trojno veće sudija. Tako bi se obezbedila potpuna neutralnost i nepristrasnost prilikom donošenja konačne odluke, takođe ministar Aleks Hok ne bi imao način da se žali ni na jednu donetu odluku.

Ali, protiv toga je bio, očekivano, državni advokat. Federalni sudija O'Kalahan će danas doneti odluku o tom pitanju. Holdenson je takođe izjavio da njegov klijent Novak Đoković nije imao nikav problem da njegova izjava pod zakletvom danas bude objavljena u javnosti.

Takođe, pre suđenja, Đoković je razgovarao sa imigracionim vlastima, ali detalji tog saslušanja nisu poznati javnosti.

Dešavanja iz Melburna pratite na našem blogu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Pera

pre 2 godine

Inkvizicija 21. veka. Odvratni postupci Au vlade. Legalno je usao. Ne razumem najvise da toliki narod trpi skota. Valjda posle S. Koreje su Au. Vri Nemacka, Holandija, Brazil, a Au cute.

expert

pre 2 godine

Novak je iste sudbine kao Monika Seleš i posle ove torture neće imati budućnost.Voleo bih da se varam.Monika je dobila nož u leđa da bi Štefi Grafpobedila a u meču Monika je vodila i bia broj jedan na listi.Već viđeno.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Informer na licu mesta, dečak iz Voluje je živ i zdrav! Hraniteljka na tabletama, evo ko je smislio monstruoznu laž! (FOTO)
Društvo

Informer na licu mesta, dečak iz Voluje je živ i zdrav! Hraniteljka na tabletama, evo ko je smislio monstruoznu laž! (FOTO)

Hraniteljku iz sela Voluja kod Kučeva (ime poznato redakciji), zaprepastila je tragična vest da je maleni A.J. (6) kojeg, kako kaže, voli više od života, tragično preminuo. Naime, u lokalnim medijima se pojavila informacija da se dete zadavilo čepom od soka u utorak 9. aprila i da je sahranjeno sutradan. Reporterka Informera uputila se na lice mesta, kako bi utvrdila šta se zapravo dogodilo.

15.04.2024

22:41

TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)
Live TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)

Sukob u Gazi eksalira i čini se da se širi na druge frontove. Izrael odlučan da odgovori na napad Irana. Da li zaista Netanijahu gura SAD u rat protiv Irana? Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su bivši potpukovnik KOS-a Ljuban Karan i politikolog, prof. dr Vladimir Pavićević. Uživo u program iz Frankfurta uključio se i politikolog Andreja Lović koji je govorio o tome na koji način Nemačka posmatra ovaj rat. U drugom delu emisije gosti su govorili o ratu u Ukrajini. O ovoj temi govorio je i kapetan garde Branislav Živković koji se putem vajber linka uživo uključio u program.

15.04.2024

19:57

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija