• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.01.2022

01:11

NOVAK JE PRIZNAO! Đoković je svestan da je to bila GREŠKA!

reuters

Tenis

NOVAK JE PRIZNAO! Đoković je svestan da je to bila GREŠKA!

Podeli vest

Novakov pravni tim se tokom suđenja na Federalnom sudu dotakao činjenice da je Đoković otišao na intervju sa novinarom francuskog "L'Ekipa" iako je znao da je zaražen korona virusom

Novak je sam istakao da je svestan da je pogrešio.

- Novak Đoković je svestan da je to bila greška u proceni  - rekao je advokat Nikolas Vud.

Prethodno je Novakov advokat izrešetao i posramio ministra za imigracije Aleksa Hoka. On je naveo da je Novbaku ukinuo vizu a da nije ni pogledao medicinsku dokumentaciju.

Takođe, Vud je otkrio da u odluci ministra Hoka da deportuje Novaka, dokaz nisu bili dokumenti, već članak BBC-ja, na koji se pozvao povodom navodnog podsticanja "antivakserskog raspoloženja u Australiji zbog Novaka Đokovića.

Vud je istakao da ne postoji nijedan jedini dokaz koji je ministar dostavio za tvrdnju da bi prisustvo Novaka Đokovića u Australiji moglo da podstakne antivaksersko raspoloženje


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija