• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.01.2022

14:01

KECMANOVIĆ ZAGRMEO! Miomir najavio da će OSVETITI Noleta

Starsportphoto

Tenis

KECMANOVIĆ ZAGRMEO! Miomir najavio da će OSVETITI Noleta

Podeli vest

Srpski teniser Miomir Kecmanović trebalo je da se sastane u prvom kolu Australijan opena sa Novakom Đokovićem, ali se to ipak neće dogoditi

Prvi reket sveta je deportovan iz Australije, a na njegovo mesto je došao "laki luzer" Salvatore Karuzo.

Povodom svega se putem Instagrama oglasio Kecmanović.

Gorka pilula je popijena, a da turnir nije ni počeo! Ne mogu ni da zamislim kako se Novak oseća, kroz šta je prošao poslednjih deset dana... Jako sam se radovao da ću imati čast da na centralnom terenu Rod Lejver arene otvorim ovogodišnji turnir sa prvim igračem sveta. Nažalost, ono o čemu sam razmišljao poslednjih sedam dana od trenutka kada je žreb napravljen sada nema nikakvog smisla - napisao je Miomir.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miomir Kecmanovic (@miomirk)

 

Naša mala srpska ekipa ovde u Melburnu ogorčena je i razočarana i mislim da se sada treba dodatno potruditi, i svojim igrama na neki način osvetiti našeg najboljeg predstavnika koji je onemogućen da bude ovde. Ja verujem da ćes osvojiti još grend slemova i da te ovo neće sprečiti u stvaranju istorijskog uspeha. Svi smo uz tebe - dodao je Kecmanović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17