• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.01.2022

09:46

CONGA ZAČEPIO USTA PLJUVAČIMA! Ljudi, zatvorili su Novaka zbog njegovog mišljenja!

Tenis

CONGA ZAČEPIO USTA PLJUVAČIMA! Ljudi, zatvorili su Novaka zbog njegovog mišljenja!

Podeli vest

Posle Džona Mekinroa i Aleksandra Zvereva, podršku Novaku Đokoviću nakon deportacije iz Australije pružio je Francuz Žo Vilfred Conga

Francuz je trenutno 260. teniser sveta, trenutno nije u Australiji. Pre 14 godina igrao je finale Australijan opena, a izgubio je baš od Đokovića. 

Đokovića su deportivali Australijanci posle odluke Federalnog suda, a samo nekoliko sati kasnije morao je da napusti Melburn.

- Ono što osećam je mnogo tuge prema Novaku, jer je velika šteta da su stvari otišle tako daleko -  kazao je za francuski RTL  Conga.

Francuz je bez dlake na jeziku pričao o deportaciji Srbina.

Foto: reuters

 

- Pravila su prilično jasna i pravila su pravila. Tužno je za Novaka, za turnir i za igrače. Ali ljudi se zatvaraju zbog njihovih mišljenja - pravo u metu je pogodio Conga.

Novak Đoković je u ponedeljak stigao u Beograd iz Australije, nakon što je bio deportovan iz zemlje pred početak Australijan opena.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija