• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.02.2022

07:15

HRVAT ISPLJUVAO KIRJOSA! On je cirkuzant i idiot!

Tanjug/AP

Tenis

HRVAT ISPLJUVAO KIRJOSA! On je cirkuzant i idiot!

Podeli vest

Hrvatski teniser Mate Pavić pričao je o Niku Kirjosu i opasno izvređao Australijanca

Mate Pavić je u paru sa Nikolom Mektićem stigao na Australijan open kao prvi favorit, ali se u drugom kolu ispali od Nika Kirjosa i Tanasija Kokinakisa koji su kasnije osvojili ovaj grend slem u dublu. Došlo je tada i do incidenta, kada se trener hrvatskog dubla umalo potukao sa Nikom Kirjosom.

- Ne znam kako bih vam dočarao to. Nisu korektni, teško je igrati u tim uslovima protiv Kokinakisa i pogotovo Kirjosa, koji je, da budem politički korektan, cirkuzant i idiot. Kirjosu se puno dopušta, ne poštuje protivnike - rekao je Pavić i dodao:

Foto: Tanjug/AP

 

- Imamo s jedne strane igrača poput Monfilsa, koji je šoumen i koji je zanimljiv, a Kirjos je običan cirkuzant i pun nepoštovanja. Ali,  Kirjos ima bazu svojih fanova u Australiji i dopušta mu se nekorektno ponašanje na terenu.

Foto: printscreen

 

Sukon Kirjosa i hrvatskog trenera dogodio se ispred svlačionice.

- Jedan od njihovih trenera mi se uneo u lice i pretio mi je da će me udariti. Apsurdna situacija. Bilo je stvarno ozbiljno, njegov nos dodirivao je moj nos, urlao je, ali ja sam bio potpuno spreman da se potučem s njim. Sve je sprečio Tanasi, koji me je smirio - rekao je Nik poske svađe. 

Nik Kirjos je bio među prvim igračima koji je podržao Novaka Đokovića kada su mu Australijanci uzeli vizu jer nije vakcinisan, a na kraju ga i deportovali i nisu mu dali da se bori za 21. grend slem. 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija