• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.02.2022

11:47

NOVAK SE OBRAĆA NACIJI! Đoković bez dlake na jeziku o vakcini, torturi u Australiji... OVO NE SMETE DA PROPUSTITE!

reuters

Tenis

NOVAK SE OBRAĆA NACIJI! Đoković bez dlake na jeziku o vakcini, torturi u Australiji... OVO NE SMETE DA PROPUSTITE!

Podeli vest

Novak Đoković je u intervjuu za "BBC" prekinuo tišinu posle deportacije iz Australije, sada će se obratiti Srbiji

Novak Đoković će u četvrtak od 19.50 časova u emisiji "Oko" na RTS "otvoriti dušu" i pričati o svemu što mu se desilo u Australiji.

Novak je početkom januara stigao u Melburn jer je dobio medicinsko izuzeće za učešće na grend slemu, ali su mu uzeli vizu, a potom ga deportovali iz Australije posle 11 dana mučenja, jer je minista za migracije Aleks Hok smatra da negativno može da utiče na Australinance jer nije vakcinisna protiv korone. 

Prvi teniser sveta će pričati o tome kako gleda na to što je slučaj u Melburnu nadrastao sport i postao globalna politička tema. Naravno, tema će biti vakcina, da li je i gde misli da je pogrešio, koliko mu je značila podrška njegovog naroda dok se borio za pravdu u Australiji.

Foto: reuters

Novak Đoković bez dlake na jeziku

Otkriće Novak i šta misli o tome da li je posle ulaska u sukob sa ATP-om mogao da očekuje da postane laka meta. 

 

Podsećamo, Novak je otkrio da je sprema da žrtvuje trofeje na najvećim turirima ako je vakcina uslov za učešće, ali je i napomenuo da nije antivakser. Nema sumnje da će večeras otkriti nove detalje pakla koji je prošao u Australiji.

 

Bonus video

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17