• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.04.2022

10:20

BRUJI PLANETA, ĐOKOVIĆ IZAZIVA KLINCE! Vratio se i poslao preteću poruku mladim teniserima!

reuters

Tenis

BRUJI PLANETA, ĐOKOVIĆ IZAZIVA KLINCE! Vratio se i poslao preteću poruku mladim teniserima!

Podeli vest

Sezona je počela u januaru, a Novak Đoković će u Monte Karlu odigrati tek drugi turnir ove godine

Novak Đoković je mesecima na udaru jer ne želi da se vakciniše. Zbog toga nije igrao na Australijan openu, ponižavali su ga u Melburnu i na kraju proterali. Propustio je zbog vakcine masterse u Indijan Velsu i Majamiju.

Novak zapretio mladim igračima

Ali, spreman je za povratak, jedva čeka da se bori za novi trofej. Đoković je u februaru igrao u Dubaiju, a pred masters u Monte Karlu svima je jasno da mu neće biti lako, jet mu nedostaju mečevi.

Foto: reuters

 

Ceo svet čeka da vidi kakav će biti srpski as na terenu, koliko je spreman, da li je na vrhunskom nivou. Prvi test biće u meču protiv Alehandra Davidoviča Fokine (ne pre 14.00), koga je do sada pobedio u dva navrata i to bez izgubljenog seta. 

Ne krije da jedva čeka ponovo da se nađe na terenu, a poslao je poruku mladim igračima da se ne opuštaju previše. Kralj se vratio!

Foto: reuters

 

- Lepo je vratiti se na tur... Nedostaje mi takmičenje. Još uvek sam motivisan da se borim i takmičim sa mladim momcima. Želim da ih izazovem, da se borimo za jedan od najvećih trofeja u ovom sportu - rekao je  Novak Đoković pred početak mastersa u Monte Karlu.

Nije na 100 odsto

Svestan je Novak da trenutno nije na vrhunskom nivou. 

Foto: reuters

 

- Bio sam veoma tužan jer nisam bio na turu. Ali, evo me. Pokušavam da ostavim iza sebe poslednjih nekoliko meseci i da naučim iz toga i da to iskoristim kao gorivo. Naučio sam iz svega što se desilo! Želim svaki turnir da odigram najbolje što mogu, ali nisam sam odigrao dva ili tri meča ove godine. Daleko sam od takmičarskog ritma u odnosu na 99 odsto igrača. Biće mi neophodno neko vreme da pronađem dobru igru i da dovedem sebe u pravi ritam - priznao je prvi teniser sveta.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17