• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.04.2022

20:00

Paraolimpijci u poseti Đokoviću! Imali su JEDNU želju! (FOTO)

paralympic.rs

Tenis

Paraolimpijci u poseti Đokoviću! Imali su JEDNU želju! (FOTO)

Podeli vest

Članovi paraolimpijskog tima Srbije, na čelu sa predsednikom Zoranom Mićovićem, bili su gosti na Srbija open turniru

Tom prilikom posetili i najboljeg tenisera na svetu. Posle treninga sa Aslanom Karacevim, Novak Đoković se pridružio gostima koji su ga čekali ispred terena.

Paraolimpijski tim Srbije činili su: Laslo Šuranji, Rastko Jokić, Zdravko Savanović, Sredo Radović, Vladimir Pajić, Kesler Zlatko, Slađana Krsmanović, Dušan Stupar, Borislava Perić Ranković, Nada Matić, Mitar Palikuća, Goran Perlić, Boris Malešević, Jovan Đukić , Željko Dimitrijević, Saška Sokolov, Ivana Petrović, Miloš Zarić, Nebojša Đurić, Nikola Radovanović, Bojan Ilić, Slobodan Stojić , Nemanja Matijašević, Zoran Stefanović.

Foto: paralympic.rs

 

Zoran Mićović, predsednik Paraolimpijskog saveza Srbije zahvalio se Đokoviću što ih je ugostio, a zatim je predstavio sportiste sa kojima je došao.

- Pred vama su višestruki šampioni i osvajači svega i svačega, odnosno brojnih medalja. Čast nam je što smo danas sa vama. Nole, hvala vam za ovaj prijem- rekao je Zoran Mićović, predsednik Paraolimpijskog komiteta Srbije.

Nije krio zadovoljstvo Đoković što je dobio podršku paraolimpijaca pred sutrašnji meč sa Đereom na Srbija openu, a gostima je obećao da će im uskoro uzvratiti posetu.

- Hvala vam, izuzetno mi je zadovoljstvo i čast što ste došli, vi ste heroji i inspiracija svima nama. Još jednom, hvala vam što predstavljate Srbiju na najbolji način u svetu, što pokazujete svima da uprkos poteškoćama čovek može da uspe kada veruje i želi. Hvala vam na toj poruci-  rekao je Novak Đoković.

Foto: paralympic.rs

Tekst

Od članova paraolimpijskog tima Srbije, Novak Đoković je na poklon je dobio majicu. Uz već prepoznatljiv široki osmeh svetski broj jedan je istakao:

- Odmah ću je obući, želim da svi budemo u istim bojama. Svi smo isti tim- istakao je Novak Đoković.

Pokloni su stigli i za paraolimpijce. Svi će pamtiti dolazak u kompleks nadomak Dunava gde se održava Srbija open, jer su dobili izuzetno vredan suvenir.

- Spremio sam i ja poklone za vas. Izvolite loptice sa potpisom- pružao je Novak Đoković svima potpisane loptice, a paraolimpijci su imali i jednu želju, pre nego što su se rastali sa Đokovićem. Bez fotografisanja nije moglo da prođe.

- Možemo li da se fotografišemo sa vama? Bila bi nam čast.

Đoković je naravno, prihvatio. Potom je usledio i jedan poseban poklon. Od olimpijskih šampionki - Borislave Perić Ranković i Nade Matić - dobio je reket za stoni tenis.

- Kažu moje kolege da te izazovemo na jedan stoni tenis, može i na tenis u kolicima Novače. Šta misliš o tome-  pitala je Borislava Perić Ranković.

Nije dugo čekala na odgovor od najboljeg tenisera sveta.

- Probao sam tenis u kolicima, teško je, ali voleo bih jednom meču da prisustvujem uživo. U svakom slučaju ovaj reket ću poneti kad budem dolazio da igram sa vama.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

JELENA ĐOKOVIĆ OPČINJENA INDIJCEM! Sa zahvalnošću sam ga ispratila DALJE...
Tenis

JELENA ĐOKOVIĆ OPČINJENA INDIJCEM! Sa zahvalnošću sam ga ispratila DALJE...

Jaggi Vasudev, poznat i kao Sadhguru je indijski joga instruktur koji je u domovini cenjen i poštovan kao najznačajniji guru. On je 1992. osnovao Isha fondaciju koja je bila uključena u razne aktivnosti na polju duhovnosti, obrazovanja i životne sredine, a njegovim likom i delom je oduševljena supruga najboljeg tenisera planete, Jelena Đoković

19.04.2022

18:32

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17