• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.05.2022

08:50

OGLASILA SE BEKEROVA BIVŠA SUPRUGA! Otkrila šta je rekla Borisu pre odlaska u zatvor! Sin ima 12 godina, ne zna šta se dešava!

AP Photo

Tenis

OGLASILA SE BEKEROVA BIVŠA SUPRUGA! Otkrila šta je rekla Borisu pre odlaska u zatvor! Sin ima 12 godina, ne zna šta se dešava!

Podeli vest

Nekadašnji trener Novaka Đokovića i legendarni nemački teniser Boris Beker nedavno je osuđen na kaznu zatvora od dve i po godine zbog malverzacija nakon što je proglasio bankrot tokom 2017. godine

Dobra vest je da bi Boris Beker mogao usled dobro ponašanja da napusti zatvor nakon polovine odrađene kazne.

Ljudi bliski Borus emotivno su podneli njegov odlazak u zatvor. Nisu po završetku suđenja čak ni mogli da se sa njim pozdrave, pošto je Boris odmah uz čuvare "sproveden" u zatvorsku ustanovu.

Oglasila se Bekerova nekadašnja supruga, Lili Beker koja je otkrila koje su to bile poslednje reči koje je uputila Borisu pre odlaska u zatvor i pomenula je šta se sve desilo kada je sinu saopštila da mu otac ide na robiju.

- Lilijan, njegova devojka, mi je rekla da je dobro. Jasno je da se ne nalazi u hotelu sa pet zvezdica i da je posramljen i ponižen. Najbolje što može jeste da ostane mentalno jak - rekla je Lili Beker gostujući u jednoj emisiji na televiziji "Foks".

Foto: AP Photo

Lili Beker, bivša supriga Borisa Bekera

Bila je slomljena kada je čula da je Boris Beker osuđen na dve i po godine zatvora.

- Mislim da je kazna prestroga. Potpuno sam se slomila kada sam čula. Nisam mogla da verujem jer sam bila ubeđena da će biti kraće od dve i po godine. Morala sam da se priberem, a nisam znala kako - poručila je Bekerova.

Onda se osvrnula i na svog sina od 12 godina starosti. Kaže da on još ne shvata najbolje šta se tačno dešava.

- To ne bih poželela nikome. Da dvanaestogodišnjem sinu moraš da kažeš da mu je otac u zatvoru. Bila je to najteža stvar koju sam uradila u životu. On nije shvatio šta se dešava, još uvek ne razume. Ima samo 12 godina. To mi slama srce, ali je od mene napravilo majku lavicu, jer mislim da smo kao porodica prošli kroz mnogo toga. Ne može da dočeka da poseti oca u zatvoru.

Foto: printscreen

Zatvor u kom je Boris Beker

Otkrila je poslednje reči koje je uputila slavnom nemačkom treneru pre odlaska u zatvor.

- Rekla sam mu: Vidimo se sledećeg vikenda, ako želiš, biće sve u redu. Onda sam mu poslala srce. Volela bih da ga posetim uskoro sa sinom.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17