• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.07.2022

10:01

AMERIČKA LEGENDA NE VOLI ĐOKOVIĆA! Novak kao Muhamed Ali? Sra*e!

reuters

Tenis

AMERIČKA LEGENDA NE VOLI ĐOKOVIĆA! Novak kao Muhamed Ali? Sra*e!

Podeli vest

Britanski novinar Džejms Melvil uporedio je Novaka Đokovića i Muhameda Alija, što se nije baš svidelo američkoj legendi Majklu Džonsonu

Džejms Melvil je u prvi plan stavio principe kojih su se držala obojica slavnih sportista. Znamo da Novak Đoković ne želi da se vakciniše, zbog toga nije igrao na Australijan openu, Majamiju, Indijan Velsu, a verovatno neće ni na predstojećem Ju Es openu.

- Dve sportske ikone. Dve različite epohe. Međutim, postoji jedna velika sličnost između Muhameda Alija i Novaka Đokovića. Oni su se držali svojih principa čak i kada je svet pokušao da ih zatvori. Obojica su postali veći od svog sporta, a to su učinili hrabrošću kada su se našli pod "paljbom" javnosti - napisao je Melvil, koji je ludirao na to što je Đokoviću zabranjeno igranje na Australijan openu, a po svemu sudeći to mu sledi i kada je u pitanju Ju Es open.

Foto: cubiclane.com

 

Muhamed Ali, jedan od najvećih boksera svih vremena, svojevremeno je odbio da ide u američku vojsku i ode u rat u Vijetnamu. Zbog toga ga je Amerika suspendovala na tri i po godine.

Na Melvilov stav reagovalo je mnogo pratilaca na Tviteru, među njima i jedan od najboljih američkih atletičara svih vremena Majkl Džonson. Njegov stan je sve rekao, Novak mu baš i nije drag.

- Sranje! 

 

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Aleksandra

pre 1 godinu

Mozda se opet dopinguje, pomutilo mu se pa je zamenio Noleta sa nekim.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17