• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.07.2022

16:30 >> 16:44

DA NIJE BILO NOVAKA, OSVOJIO BIH VIMBLDON! Kirjos ne može da PREŽAILI poraz u finalu!

Tanjug/AP Photo

Tenis

DA NIJE BILO NOVAKA, OSVOJIO BIH VIMBLDON! Kirjos ne može da PREŽAILI poraz u finalu!

Podeli vest

Australijski teniser Nik Kirjos ubeđen je da bi osvojio Vimbldon da nije igrao protiv Novaka Đokovića u finalu

Prvo finale grend slema i odmah duel sa Novakom Đokovićem. Nik Kirjos poražen je u borbi za titulu na Vimbldonu, a australijski teniser je ubeđen da bi stigao do trofeja u Londonu samo da mu je u velikom finalu rival bio neko drugi, a ne najbolji teniser svih vremena! 

- Iskreno, mislim da je moje prvo finale Grend slema bilo impresivno. Sledeći put bih se malo lakše nosio sa talasom emocija jer sam sada svestan šta je bio ulog. Imam osećaj da bih, uz način na koji igram, pobedio u finalu da sam igrao protiv bilo koga drugog, osim Ðokovića - poručio je Kirjos, a preneo "Dejli Mejl". 

Foto: Tanjug/AP

Nik Kirjos je bio gost pomenotog portala gde je odgovarao na pitanja navijača sa društvenih mreža. Jedno od njih bilo je vezano za veliko finale, a Australijanac je priznao da bi mnogo više kontrolisao emocije protiv Đokovića na Vimbldonu. 

Australijanac je najavio i da će sa svojom devojkom Kostin Haci naredne godine pokušati da dobije dete. On se nedavno povukao sa turnira u Atlanti zbog povrede kolena


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija