• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

17.08.2022

18:20

SKANDAL! Poznati teniser optužen za nasilje u porodici

AP Photo/Marcio Jose Sanchez

Tenis

SKANDAL! Poznati teniser optužen za nasilje u porodici

Podeli vest

Gruzijski teniser Nikoloz Basilašvili optužen je za nasilje u porodici

On je u maju 2020. godine bio uhapšen zbog  nasilja nad svojom ženom Neli, pušten je uz kauciju, pa će sada morati na sud.

Njegova bivša žena je iznela niz optužbi u izjavi za tamošnje medije. 

- Na dan svadbe sam otkrila da me vara i da se viđa sa drugom osobom. Oko pet-šest meseci posle venčanja je počelo nasilje i ponižavanje, potom je usledilo i fizičko nasilje - rekla je Neli.

Foto: Reuters

Nikoloz Basilašvili

Neli je zatim otkrila detalje njihovog odnosa.

- Sećam se jednom prilikom kada sam legla da spavam posle svađe i probudio me je tako što me polio hladnom vodom, bacao mi je hranu na glavu, čupao me za kosu. Kada bi napravio uspeh na terenu dolazio je kući i vikao 'ja sam kralj', sve kako bi se ja ponašala kao njegova služavka - rekla je Neli.

Njih dvoje imaju sina Lukasa koji rodio 2015. godine.

- Veći deo trudnoće provela sam sama, on je insistirao da što više vremena provodim u kući zbog trudnoće i poslušala sam ga. Tokom tog perioda me je često vređao i mene i članove moje porodice, nazivao nas je 'pacovima - 'zmijama' i slično - dodala je Neli.

Govorila je i o tome zašto se nije odmah razvela.

-U skoro svakom razgovoru sa porodicom sam spominjala da želim da idem, nisu bili iznenađeni kada su čuli za razvod. Jednostavno, plašila sam se da ga napustim ranije - zaključila je ona.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17