• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.08.2022

14:27

KRAJ NADANJA! Ameri ODUVALI Novaka novim oglašavanjem!

Tanjug

Tenis

KRAJ NADANJA! Ameri ODUVALI Novaka novim oglašavanjem!

Podeli vest

Centar za kontrolu zaraznih bolesti (CDC) je izdao poslednja uputstava koja se tiču kovid mera u SAD

U izveštaju koji je objavljen protekle noći ne menja se ništa kada je reč o ulasku stranih državljana u zemlju, što definitivno ruši sve nade Novaka Đokovića da će učestvovati na US Openu.

U saopštenju CDC koje se tiče građana koji nisu državljani SAD, kao i imigranata stranog porekla, stoji:

- Morate da pokažete da ste u potpunosti vakcinisani primarnom serijom prihvatljivih kovid 19 vakcina pre nego što se ukrcate na let za SAD. Primenjuje se samo limitiran broj izuzeća- stoji u saopštenju.

Foto: Tanjug

 

Bez obzira što je portparol USTA izjavio da Novakovo ime neće biti izuzeto iz žreba koji bi trebalo da bude obavljen kasnije tokom dana, to ne mora da znači ništa, jer Novakovo učešće zavisi od drugih faktora. Đokovićevog imena nema na listi igrača na sajtu US Opena, a na njegovom zvaničnom sajtu stoji da "nema planiranih turnira".

US Open počinje u ponedeljak 29. avgusta, a titulu u singlu brane Danil Medvedev i Ema Radukanu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
novak andesilić

pre 1 godinu

Pa šta ste očekivali: da Papa i zapad dozvore jednom Srbinu a bude bolji od katolika. Čak su pokušali i da ga ponize u Australiji. Oprezno Nole! Čuvaj intelekt i dostojanstvo. Jednog dana će doći istina .

Zdenko

pre 1 godinu

Makar su posteniji od onih iz Australije... Samo kako su kalkulisali, ako im je lova sve i svja, da bez Noleta zarade mnogo vise love? Politika. Smesni su.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija