• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.02.2023

17:08

PROŠLE GODINE SU GA NA ISTOM MESTU HAPSILI, A SADA... Australijanci na aerodromu priredili NEZABORAVNI ISPRAĆAJ šampionu Novaku!

printscreen instagram

Tenis

PROŠLE GODINE SU GA NA ISTOM MESTU HAPSILI, A SADA... Australijanci na aerodromu priredili NEZABORAVNI ISPRAĆAJ šampionu Novaku!

Podeli vest

Najbolji svetski teniser Novak Đoković osvojio je rekordni deseti put Australijan Open i vratio se na čelo ATP liste

Srpski as je u finalu ovogodišnjeg Ozi Opena pobedio Stefanosa Cicipasa, i posle godinu dana, pošto je preživeo torturu i deportaciju iz Melburna, ponovo osvojio prvi Gren slem u sezoni, vrativši se na teniski presto.

Neviđene scene sa aerodroma u Melburnu odakle je Novak Đoković napustio Australiju... Isto mesto kao i prošle godine, ali situacija potpuno drugačija.

Svi Novakovi fanovi i danas pamte kako su 2022. policajci ispratili srpskog asa sa aerodroma, kada je doneta odluka o deportaciji. Ovog puta je usledio potpuni preokret, sa srećnim epilogom.

Istina, pripadnici policije su i sada bili tu, ali da pomognu da Novak dođe do terminala. Razlog je jasan, pošto se ogroman broj ljudi pojavio, koji su želeli da se slikaju sa kraljem "belog sporta".

Tu je bilo i dosta srpskih zastava, ali i veliki broj turista koji su oduševljeni time što vide Novaka poželeli da dobiju fotografiju za uspomenu.

Evidentno da je Novak Đoković bio veoma raspoložen i maksimalno se trudio da svima izađe u susret, kako bi ispoštovao obožavaoce.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
NIKOLALONDONKRAJINA

pre 1 godinu

Mislim da se ovaj teniski turnir jos nije zavrsio ...a mozda nece ni do kraja ove godine . Cak ni sledece i tako ko zna do kada. Ovaj teniski turnir Australiji 2023 zavrsit ce tek tada kada se Australija kao drzava i teniski save javno izvinu prije svega Novaku Djokovicu njegovoj porodici strucnom timu a tako navijacima zbog svega ucinjenog prosle godine. Isto onako javno gromoglasno uvjerljivo kao sto su to prosle godine cinili dok su ga ne legalno deportovali iz Australije . Isto onako kako to Djokovic cini svaki put kada osvaja taj teniski turnir .

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija