• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.03.2023

09:59

RASKRINKANE LAŽI! Nadal ne igra u Americi, već se sprema za šljaku! (VIDEO)

printscreen Twitter

Tenis

RASKRINKANE LAŽI! Nadal ne igra u Americi, već se sprema za šljaku! (VIDEO)

Podeli vest

Rafale Nadal neće igrati na mastersima u Indijan Velsu i Majamiju jer se, kako je naveo, oporavlja od povrede, ali je svima jasno da su to priče za malu decu.

Španac neće braniti finale na prvog masters turnira u godini, pa će ispasti iz Top 10 prvi put posle 18 godina.

Već neko vreme muči sa povredom kuka i mišića, zbog koje nije mogao da igra na vrhunskom nivou u Melburnu, a to je sada iskoristio kako bi propustio ostatak sezone na betonu i pripremao se za šljaku i Rolan Garos. 

- Prošlo je mnogo od kako nisam komunicirao sa vama. Uzeo sam slobodno vreme da se oporavim, radio sam u teretani i imao fizio-terapije po instrukcijama doktora. Spremam se da se vratim u najboljem stanju. Tužan sam što neću biti spreman da se takmičim na Indijan Velsu i u Majamiju. Nedostaju mi moji američki fanovi, ali nadam se da ću ih videti kasnije, tokom godine tokom leta - poručio je Nadal.

Međutim, pre samo nekoliko dana Rafa je uhvaćen kako trenira, ali ne na betonu, nego na šljaci, pa je jasno da nije ni imao nameru da igra u Americi. Glavni cilj mu je Rolan Garos, posebno jer je posle Australijan opena izjednačen sa Novakom Đokovićem po broju grend slem trofeja - 2:2.

 

 

Turnir u Indijan Velsu počinje osmog, a završava se 19. marta, dok Majami startuje odmah posle Indijan Velsa i traje do drugog aprila.

Sa izgubljenim bodovima u nastavku sezone, Nadal će na ATP listi za tri nedelje pasti ispod 10. mesta. To će biti prvi put da Nadal ispada iz Top 10, od kako se tu pojavio još 2005. godine, nakon čak 913 nedelje uzastopno u teniskom vrhu, iz kojeg nije ispadao i pored brojnih pauza zbog povreda tokom karijere.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija