• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic

03.09.2021

17:16

LJUDI, PA GDE STE SVI KRENULI?! Kolaps na beogradskim ulicama, na Gazeli ogromna kolona, Autokomanda blokirana, kod Sajma gužva u oba pravca... /FOTO/

printscreen/Naxi kamere

Beograd

LJUDI, PA GDE STE SVI KRENULI?! Kolaps na beogradskim ulicama, na Gazeli ogromna kolona, Autokomanda blokirana, kod Sajma gužva u oba pravca... /FOTO/

Podeli vest

Na ulicama Beograda totalni je kolaps. Najgore je na Gazeli gde je ogroman broj vozila zakrčio put, stvorena je kolona pa se automobili jedva kreću

Situacija nije bolja ni na drugim ključnim saobraćajnicama u gradu.

Trentuno je ubedljivo najveća gužva na delu autoputa koji pripada Novom Beogradu, i to, kao što to obično biva petkom u ovo vreme, u pravcu koji vodi ka centru prestonice.

Kako se može videti na kamerama, u tom delu autoputa automobili bukvalno mile. Situacija je malo bolja u pravcu od centra ka Novom Beogradu.

Na Brankvom mostu je situacija malo bolja u smeru koji vodi od centra grada, dok je u traci ka gradu takođe usporen saobraćaj. Dugačke kolene su i kod Tržnog centra Ušće.

Velike su gužve i na Autokomandi, na auto-putu u tom delu, kao i u pravcu koji vodi od Voždovca i Banjice ka centru grada.

Foto: printscreen/Naxi kamere

Gužve u Beogradu

Velike su gužve i u delu Beograda kod Beogradskog sajma, i to u oba pravca.

Kolene su i na Carevoj ćupriji, kao i na Smederevskom putu kod Kaluđerice.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Isailo

pre 2 godine

Pitajte to prvo one Koji vode ovaj grad, Koji grade I planiraju.

Dragče

pre 2 godine

LJUDI, PA GDE STE SVI KRENULI?! Па у школу!!

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set