• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

03.07.2024

06:15

Nedić opleo po UEFA zbog srpskog sudije, Bogdanović dolio ulje na vatru!

Starsportphoto

EURO 2024

Nedić opleo po UEFA zbog srpskog sudije, Bogdanović dolio ulje na vatru!

Podeli vest

Srpski sudijski ekspert Dejan Nedić ljut je na UEFA jer na Evropskom prvenstvu nije bilo mesta za srpske arbitre.

On je opleo po sudiji Feliksu Cvajeru jer je  napravio ogromnu grešku pošto je prekinuo opasan napad Rumunije u duelu sa Holandijom (3:0 ). Kaže da je nedopustivo da arbitar koji je nekada učestvovao u nečasnim radnjama sudi na Evropskom prvenstvu i dodao da je on zauzeo mesto srpskim sudijama.

- Ovo emisiju posvećujemo našim sudijama Srđanu Jovanoviću, Urošu Stojkoviću i Milanu Mihajloviću koji nisu pozvani na Evro. Ne želimo da gledamo Nemca koji je kažnjavan za nečasno ponašanje dok je sudio u trećoj ligi Nemačke. Uzeo je mesto našim momcima i napravio katastrofalnu grešku. Sprečio je obećavajuću kontru Rumuna, sviravši nepostojeći faul, iako je bio dobro pozicioniran. To ne sme da se desi - rekao je za RTS Nedić.  

Potom ga je Rade Bogdanović pitao da li postoji mogućnost da Srđan Jovanović nije sudio na EP jer mu u Srbiji ne daju da sudi derbi između Crvene zvezde i Partizana. 

Foto: Starsportphoto

Srđan Jovanović

 

- To je pitanje za Sudijsku komisiju, ja nemam pravo da komentarišem. Prema pravilniku ima Sudijska komisija koja se time bavi, ja sam predsednik sudija Beograda i rekao sam da su Srđan, Uroš i Milan morali da imaju mesto na Evropskom prvenstvu svojim kvalitetom.

Rade je opet dodao da je možda razlog što nisu bili u Nemačkoj taj što Pavle Ilić ima prednost da sudi derbi, a ne naš internacionalni sudija.

- Izvinjavam se, pravilnik mi ne dozvoljava da komentarišem domaće suđenje i prvenstvo. To možete da pitate članove Sudijske komisije - dodao je Nedić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Opozicija hoće da etiketira narod koji je glasao za nju kao genocidan! Srbija je postala problem od 2012. jer smo počeli da pričamo o svojim žrtvama! (VIDEO)
Live TV

Opozicija hoće da etiketira narod koji je glasao za nju kao genocidan! Srbija je postala problem od 2012. jer smo počeli da pričamo o svojim žrtvama! (VIDEO)

Radomir Lazović iz Zeleno-levog fronta najavio je da bi deo opozicije mogao da donese alternativnu deklaraciju posvećenu obeležavanju navodnog genocida u Srebrenici. Lazović je osudio održavanje sednice Skupštine Srbije 11. jula jer je, kako kaže, to dan kada se obeležava sećanje na događaje u Srebrenici, a ne trenutak za usvajanje Svesrpske deklaracije. Na ovu šokantnu najavu reagovao je gost "Info jutra" publicista Darko Zlojutro.

05.07.2024

10:31

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija