• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: O. B.

02.07.2024

00:32

Oglasila se Olga Danilović! Srpska teniserka ponosna na Oblaka (FOTO)

EPA Images

EURO 2024

Oglasila se Olga Danilović! Srpska teniserka ponosna na Oblaka (FOTO)

Podeli vest

Reprezentativac Slovenije bio nadomak čuda nakon što je odbranio penal Kristijanu Ronaldu.

Reprezentacija Slovenije nije uspela da režira istorijski podvig i plasira se u četvrtfinale Evropskog prvenstva. Četa Matjaža Keka bila je na korak od čuda protiv Portugala, meč je otišao u penal seriju, ali je tamo vladao golman "navigatora" - Diogo Kosta. Nakon svega što je viđeno toko nešto više od dva i po sata u Frankfurtu, duel Slovenije i Portugala obeležila su dva čuvara mreže. 

Na nesreću Slovenaca, poslednji je u centru pažnje bio Diogo Kosta zbog tri odbranjena penala i šanse Benjamina Šeška u 115. minutu. Ostatak meča pripao je Janu Oblaku! As Atletiko Madrida pokazao je zbog čega ga smatraju jednim od najboljih golmana sveta pošto je ređao odbrane, a u finišu prvog poluvremena odbranio je i penal Kristijanu Ronaldu. 

Foto: printscreen

 

Poznato je da je Jan Oblak "srpski zet" budući da je u vezi sa našom teniserkom Olgom Danilović. Ona je danas ispala u prvom kolu Vimbldona, a onda u direktnom prenosu pratila meč svog partnera. Uprkos eliminaciji Slovenije - Olga je imala razloga da bude ponosna, a to je pokazala na Instagramu. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić postaje počasni građanin Prijepolja
Politika

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić postaje počasni građanin Prijepolja

Odbornici Skupštine opštine Prijepolje doneli su odluku da za izuzetan doprinos razvoju i afirmaciji Opštine Prijepolje u oblasti ekonomskog razvoja, infrastrukturnih projekata, podrške lokalnoj zajednici i unapređenju političkog dijaloga da se predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću dodeli priznanje „Počasni građanin“ Opštine Prijepolje.

03.07.2024

22:24

Vesić i Čubrilović obišli radove na putu Bijeljina-Rača: Gradimo jače saobraćajne veze za bolji život svih građana
Politika

Vesić i Čubrilović obišli radove na putu Bijeljina-Rača: Gradimo jače saobraćajne veze za bolji život svih građana

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Srbije Goran Vesić, sastao se danas u Banjaluci sa ministrom saobraćaja i veza Republike Srpske Nedeljkom Čubrilović, a zatim su zajedno obišli radove na deonici Bijeljina-Rača, budućeg auto-puta Beograd - Sarajevo, jednog od dva koja će povezati Srbiju i Srpsku, odnosno Bosnu i Hercegovinu.

03.07.2024

21:48

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija