• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.07.2024

20:53

To nisu moja deca! Otac ostavio mališane u automobilu na suncu, a kad su ga pronašli uradio je nešto jezivo

Shutterstock

Društvo

To nisu moja deca! Otac ostavio mališane u automobilu na suncu, a kad su ga pronašli uradio je nešto jezivo

Podeli vest

Sedmogodišnja devojčica iz Velike Britanije i njena mlađa sestra ostavljene su u vrućem automobilu sa zatvorenim prozorima na Tenerifima.

Devojčicu i jednogodišnju bebu navodno je 17. ljuna uočio zabrinuti meštanin, koji je rekao da je iznajmljeni beli automobil Folksvagen Polo bio parkiran na suncu ispred tržnog centra u Los Kristianosu.

Odlučio je da sačeka 15 minuta da se roditelji pojave, ali s obzirom na to da njima nije bilo ni traga, pozvao je policiju.

Policajci su nagovorili sedmogodišnjakinju da otključa vrata automobila gde su pronašli jogurte i sokove, kao i dokumente muškarca za kojeg se veruje da je otac devojčica.

Krenuli su da traže 38-godišnjaka po tržnom centru, a na kraju su ga pronašli u frizerskom salonu.

Ali, on je negirao da je otac djevojčica i rekao im da se ne zove kao čovek kojeg traže.

S obzirom na to da nisu mogli da lociraju roditelje, policajci su obavestili lokalno tužilaštvo, a do oca su došli tek uz pomoć rent-a-kar kompanije od koje je unajmio vozilo.

Vozačka dozvola i druge informacije potvrdile su da je muškarac s kojim je policija razgovarala u frizerskom salonu ipak otac devojčica i da je lagao policajcima o svom identitetu.

Kada su se vratili u frizerski salon kako bi ga priveli, frizeri su ih obavestili da je osumnjičeni pobegao nedugo nakon ispitivanja.

Stvar se dodatno zakomplikovala kada je na mesto događaja došao 35-godišnji Poljak i policiji rekao da je prijatelj oca devojčica.

Tvrdio je da ga je muškarac zamolio da ih pokupi, ali su policajci odbili da puste decu dok se njihovi roditelji u potpunosti ne identifikuju.

Policija je na kraju uspela da uđe u trag majci devojčica, 27-godišnjoj britanskoj turistkinji.

Ona je kontaktirana i došla je u tržni centar, gde su službenici potvrdili njen identitet i predali joj decu.

Policija je otvorila slučaj i pokušava da pronađe oca i uhapsi ga pod sumnjom da je napustio decu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Ovo je novi predsednik Irana! Moćni svetski lider mu prvi čestitao!
Planeta

Ovo je novi predsednik Irana! Moćni svetski lider mu prvi čestitao!

Reformistički kandidat Masud Pezeškijan izabran je za novog predsednika Irana, pošto je u drugom krugu predsedničkih izbora, koji je održan juče, pobedio konzervativnog rivala Saida Džalilija osvojivši 53,3 odsto glasova, dok je Džalili osvojio osvojio 44,3, odsto, prenosi agencija Tasnim.

06.07.2024

10:56

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija