• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: O. B.

01.07.2024

21:23

Rade Bogdanović u svom stilu: Oblaku je majka Srpkinja, rođen je na Božić i biće srpski zet, zato je najbolji!

Miloš Rafailović

EURO 2024

Rade Bogdanović u svom stilu: Oblaku je majka Srpkinja, rođen je na Božić i biće srpski zet, zato je najbolji!

Podeli vest

Legendarni napadač pohvalio golmana Slovenije.

Nakon velike igračke karijere, proslavljeni srpski napadač - Rade Bogdanović, posvetio se poslu stručnog konsultanta. Postao je Bogdanović poznat kao neko ko nema dlake na jeziku, a posebno interesantno je pratiti njegove analize tokom aktuelnog Evropskog prvenstva. Večeras je, uoči utakmice Portugala i Slovenije, pohvalio selektora "zmajčeka" Matjaža Keka i kapitena - Jana Oblaka. 

- Slovenačka reprezentacija ima jednu drugu figuru pored selektora, a to je golman Oblak. On je lider te ekipe, dugogodišnji golman Atletiko Madrida, jedna persona kojoj se veruje, jedan tata u svlačionici kao što je Kompani. Meni je drago zato što mu je majka Srpkinja, rodio se sedmog januara na Božić, on je naš, pa je naš. Zato jeste lider, zato jeste najbolji - rekao je Rade Bogdanović. 

Foto: EPAIMAGES

Nije tajna da su Jan Oblak i Olga Danilović već neko vreme u vezi, a Bogdanović se nada da će golman Slovenije uskoro postati i srpski zet. 

- Možda je on i budući srpski zet - poručio je Bogdanović. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija