• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

03.07.2024

19:25

Jedan par iz Srbije otkrio koliko dnevno potroše tokom letovanaj u Grčkoj: Ležaljke ne plaćamo, a ručak za dvoje bagatela! (VIDEO)

Printskrin Tik tok

Društvo

Jedan par iz Srbije otkrio koliko dnevno potroše tokom letovanaj u Grčkoj: Ležaljke ne plaćamo, a ručak za dvoje bagatela! (VIDEO)

Podeli vest

Cene u Grčkoj razlikuju se od mesta do mesta, a oni koji još uvek nisu otišli na letovanje interesuju se za cene hrane, pića, ležaljki i naravno girosa.

Jedna korisnica Tiktoka koja se nalazi na letovanju u Kalitei podelila je sa svojim pratiocima koliko ona i njen momak dnevno u proseku potroše na ovoj destinaciji.

- Ujutru smo se uputili na plažu, a pre toga smo bili u radnji da kupimo neke grickalice. Tako da sve ovo nas je izašlo 7 evra. Ležaljke ne plaćamo zato što idemo na ovu divlju plažu, ovde nam je mnogo lepše i uopšte nema gužve. Bukvalno je more skroz prazno. Posle ovoga krenuli smo na ručak - navela je korisnica pod nikom "teodora.gariic".

@teodora.gariic Cene su generalno za sve vece nego kod nas, bar ovde 🤷🏽‍♀️ #more #grcka #grckaletovanje #khaliteahalkidiki #fyp #foryou ♬ original sound - teic

Na snimku je i pokazala kolika je gužva na gradskoj plaži.

- Otišli smo na ručak u neki restoran zove se "Giro, giro" i to već par dana ovde jedemo giros i neke njihove burgere i ovde nam je giros bio najbolji od svih koje smo probali do sada. Naručili smo giros, dve fante i burger, sve to nas je ukupno izašlo 15 evra - dodala je ona.

Potom su se uputili u market u kupovinu.

- Nakon toga smo otišli do radnje da kupimo nešto sutra za doručak i neke njihove slatkiše i svaki dan kupujemo pakete vode zato što ovde voda nije za piće, a u ovoj radnji za sve ovo nas je račun izašao 14 evra, a marketu pored smo potrošlili još 10 evra, tako da je to ukupno 46 evra za ovaj dan - zaključila je ona.

U komentarima je jedan korisnik naveo da je za 10 dana letovanja u Grčkoj potrošio čak 5.000 evra, što je mnoge šokiralo.

Drugi su pak pohvalili to što ovaj mladi par nije podlegao pomodarsvtu i "skorojevićkim foram", nego su iskreno rekli koliko skromno  troše i to je za pohvalu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Avioni F16 su podvala za Ukrajinu! Kolektivni Zapad ima tajni cilj zbog kog isporučuje zastarelo oružje! (VIDEO)
Live TV

Avioni F16 su podvala za Ukrajinu! Kolektivni Zapad ima tajni cilj zbog kog isporučuje zastarelo oružje! (VIDEO)

U Ukrajinu stigao treći Patriot iz Nemačke. Putin dočekao Orbana u Kremlju. Steže se obruč oko Srbije! Šta stoji iza NATO izviđačkih aktivnosti u našoj zemlji. Na ovu i druge važne teme u emisiji "Rat uživo" govorili su Svetislav Lutovac, stručnjak za bezbednost i kontraterorizam i pukovnik Milorad Đošić. Uživo u program putem vajber uključenja javio se novinar i ratni reporter Igor Damnjanović koji je komentarisao trenutnu situaciju na ukrajinskom frontu. Politikolog Andrea Lović javio se uživo u program gde je komentarisao situaciju u Velikoj Britaniji nakon pobede laburista na izborima.

05.07.2024

19:52

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija