• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Kurir

27.06.2024

11:03

Ležaljke 40 evra, giros 9, a tek kafa na plaži: Srbi pobesneli zbog ovih cena u Grčkoj

Shutterstock

Društvo

Ležaljke 40 evra, giros 9, a tek kafa na plaži: Srbi pobesneli zbog ovih cena u Grčkoj

Podeli vest

Pojedini turisti iz Srbije koji su već otputovali na letovanje u Grčku šokirani su cenama hrane i ležaljki na nekim plažama na omiljenim destinacijama.

Grupa turista iz Vranja koja je trenutno na moru kaže za Kurir da ih je neprijatno iznenadila cena girosa.

- U našem mestu je obični giros prošle godine bio tri evra, sada je od sedam do devet! Kafa na plaži je sedam evra. Ne, nije porcija, ona je još skuplja, obični giros košta ovoliko! Papreno je, ovolike cene nismo uopšte očekivali. Porodično svake godine idemo u Grčku i sada smo se neprijatno iznenadili cenama. Iznajmljivanje ležaljki je od sedam do deset evra i što nije mnogo kao i u svim odstalim mestima, ali hrana je preskupa. Pa, mi četiri girosa moramo da platimo do 36 evra. U Srbiji za te pare ima dva puta da jedemo - kaže nam Vranjanka.

Na nekim plažama set ležaljki košta od 10 do čak 40 evra.

Na Instgram stranici nikana.gr pojavila se potografija sa jedne plaže na Tasosu gde iznajmljivanje košta do 40 evra.

- Na plaži postoji nekoliko barova u kojima uz konzumaciju možete koristiti ležaljke, a cene se kreću od 10 do 40 evra po setu - navodi se u objavi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija