• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

12.12.2021

15:31

Da se ne zaboravi! Ovako je Đilas, kao gradonačelnik Beograda, čistio sneg u februaru 2012. godine! /video/

printscreen

Beograd

Da se ne zaboravi! Ovako je Đilas, kao gradonačelnik Beograda, čistio sneg u februaru 2012. godine! /video/

Podeli vest

Sneg koji od jutros nemilice pada u Beogradu, ali i u celoj Srbiji, izazvao je velike probleme u saobraćaju, a tu okolnost, dušebižnici su na društvenim mrežama iskoristili za sprdnju i napade na račun, pre svih, zamenika gradonačelnika prestonice Gorana Vesića. Ti isti su, međutim, zaboravili kako je Beograd izgledao u februaru 2012. godine, kad je gradonačelnik bio, njihov idol, Dragan Đilas...


Gužva u saobraćaju, skraćenje pojedinih linija gradskog prevoza, usporena vožnja, drveće koje se pod teretom vlažnog snega ruši, oštećujući parkirane automobile... Da, sve se to događa danas usled obilnih snežnih padavina, ali događalo se, i to mnogo gore, i pre nepunih 10 godina. 

Pogledajte kako je sneg u Beogradu čistio Dragan Đilas:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Srecko

pre 2 godine

ahahaha smrdformeu i bolesni Vučićević, pa sada je palo 26cm snega, a koliko je tada bilo... MRS... ovako vi direktno izazivati revolt kod naroda i vas sns samo gubi glasace

Lazni Bot

pre 2 godine

HAHAHA znaci to je opravdanje sto je zemlja u kolapsu i za vreme Djilasa je bila,pa vi ste fenomenalni.

Nino

pre 2 godine

Kad je Đilas bio na vlasti nije bilo ni ulica a da ih je i bilo i to bi pokro

koki

pre 2 godine

Da li se vi zayebavate sa narodom. 2012 u februaru je bilo minus 20, zaledio Dunav. I vi to poredite sa prvim snegom u decembru na 0 stepeni.

marinaaa

pre 2 godine

Djilas je mala beba za ove vaše napredne lopine!

Normalac

pre 2 godine

Gorećete u paklu vaših manipulacija, bednici podguzni. Mislite o tome kada se vaši jadni mali ovozemaljski životi okončaju.

robija za SNS mafiju

pre 2 godine

Ista je to ekipa koja je šljakala i za vreme Đikija i koja sad radi za ovog ljigavog beskičmenjaka Vesića. Samo su promenili „dres", ali neće još dugo...

Dusan

pre 2 godine

Kako ga je čistio, tako je i pošao. Ali to nije sada bitno, bitno je kako se sada čisti.

Tadeus

pre 2 godine

Posle tog snega Djilas vise nije bio gradonacelnik. Sta nam to kaze?

Milan

pre 2 godine

A Vesić mu bio zamenik, jel tako? Nemojte ga sad kriti.

raca

pre 2 godine

Pa šta je to čudno tad se niko nije bunio i štrajkovao , eto bilo ljudima dobro, on sad kaže ja pobedjujem i ljudi biće vam bolje nego sad , valjda misli da će uzeti lopatu u ruke i primerom pokazati

Ivica

pre 2 godine

Konju jedan tad je palo preko 50cm snega, a sad ni 10cm.da ne pričamo da nema struje, prevoza, grejanja, uvozimo 1/3 struje, a nije ni polovina decembra. Usta te škrbava

sledeća vest

Vesti

TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)
Live TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)

Ekipa Informera nalazi se na Zejtinliku gde je otkrivena bista deda Đorđu, čuvaru srpskog groblja. Inicijativu je pokrenuo Informer i livnica "Jeremic".Otkrivanje biste je izazvalo veliko interesovanje u Solunu, gradski predstavnici tog grada su položili vence na njegov grob, a spomenik su svečano otkrili ministar odbrane Bratislav Gašić i ministar za rad, boračka i socijalna pitanja Nemanja Starović.

28.09.2024

11:09

Hronika

"Tu utehe nema": Mirjana je jedina preživela nesreću u Raškoj, njeni jauci kidaju dušu na komade
Hronika

"Tu utehe nema": Mirjana je jedina preživela nesreću u Raškoj, njeni jauci kidaju dušu na komade

Tragedija koja je zadesila porodicu Lazović i njihovu komšinicu Dijanu Kutlačić duboko je potresla zajednicu kod Raške. U prošlu subotu popodne, dok su se pripremali da krenu na sabor povodom praznika Mala Gospojina u manastir Studenica, doživeli su stravičnu saobraćajnu nesreću. Jedina preživela je Mirjana Lazović Bugarić, majka troje poginule dece i supruga Danijela.

28.09.2024

16:10

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set