• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Novosti

03.06.2020

09:36

UHAPŠENA I VLASNICA DOMA ZA STARE U NEGOTINU, na teret joj se stavlja TEŠKO DELO PROTIV ZDRAVLJA LJUDI

Vesti

UHAPŠENA I VLASNICA DOMA ZA STARE U NEGOTINU, na teret joj se stavlja TEŠKO DELO PROTIV ZDRAVLJA LJUDI

Podeli vest

Vlasnica doma za stara lica “Radost” u Negotinu B.D. (60) lišena je slobode.

Njoj je određeno zadržavanje od 48 sati zbog sumnje da je Branku Pešić (30) direktorku te ustanove podstrekla da ne prijavi da su se kod pojedinih štićenika doma pojavili simptomi KOVID 19 što je dovelo do smrti pet osoba.

Vlasnici Doma za stara lica "Radost" se na teret stavlja teško delo protiv zdravlja ljudi za koje je predviđena kazna od dve do 12 godina.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

"Tu utehe nema": Mirjana je jedina preživela nesreću u Raškoj, njeni jauci kidaju dušu na komade
Hronika

"Tu utehe nema": Mirjana je jedina preživela nesreću u Raškoj, njeni jauci kidaju dušu na komade

Tragedija koja je zadesila porodicu Lazović i njihovu komšinicu Dijanu Kutlačić duboko je potresla zajednicu kod Raške. U prošlu subotu popodne, dok su se pripremali da krenu na sabor povodom praznika Mala Gospojina u manastir Studenica, doživeli su stravičnu saobraćajnu nesreću. Jedina preživela je Mirjana Lazović Bugarić, majka troje poginule dece i supruga Danijela.

28.09.2024

16:10

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set