• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: T.P.

18.12.2020

11:00

TIJANA SE PORODILA NE ZNAJUĆI DA JE TRUDNA! Ništa nisam primetila, shvatila sam šta je u minut do 12!

Vesti

TIJANA SE PORODILA NE ZNAJUĆI DA JE TRUDNA! Ništa nisam primetila, shvatila sam šta je u minut do 12!

Podeli vest

Nezapamćeno čudo dogodilo se u selu Stragari kod Trstenika kada se Tijana Jaćimović (25) neočekivano porodila u gluvo doba noći, a čitavih devet meseci nije znala da je u drugom stanju

Rađanje je uvek veliki događaj u životu svake majke, a roditelji se pripremaju za dolazak bebe na svet. Ipak, Tijana nije znala da je trudna i malo je reći da se zabezeknula kada je shvatila da se porađa.

Foto: T.P.

Mama Tijana i beba Novak

- Otišla sam u kupatilo u toku noći, pukao mi je vodenjak i shvatila sam da se porađam. Nisam
imala bolove, ali sam bila u šoku, ne znam šta da kažem. Ništa nisam primetila. Neverovatno
je kako je moguće da nisam znala da nosim dete, ciklus je bio redovan, priča Tijana za Informer.

Foto: T.P.

 
Muž zvao majku da proveri šta se dešava

Tijanin muž, Saša (37), bio je u nadnici i pozvao je svoju majku koja živi u kući pored da ode i vidi šta se događa sa Tijanom, jer mu je telefnom rekla da se loše oseća. Svekrva je to odmah uradila i zatekla Tijanu u trenucima koji teško mogu i da se zamisle. Porodilja je bila krvava, a beba je bila na podu.

Foto: T.P.

Mira Jaćimović Tijanina svekrva

- Tijana se porodila, ja sam odmah bebu uvila u peskir i ćebe i pozvala Hitnu pomoć. To je bio neverovatan šok i nešto potpuno nezamislivo. Lekari su brzo došli i odvezli majku i bebu u bolnicu u Kruševcu. Ujutru smo čuli da su oboje dobro. To je bilo jedno veoma bolno iskustvo, jer oni nisu znali i nisu planirali još jedno dete, rekla je Mira Aćimović, Tijanina svekrva.

Sin je zdrav i lepo napreduje

Neočekivano rođena beba je Tijanin drugi sin i zove se Novak, a Saši je to četvrto dete. Novomečena mama brzo se navikla na nove okolnosti i po ceo dan se brine o mališanu. Na svu sreću, on je zdrav i lepo napreduje. Svekrva Mira kaže da je sada jedna srećna baba, ali da se u njihovoj kući dogodilo pravo čudo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set