• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: V.J.

29.01.2021

16:42

ZAHVALNI GRAĐANI VELIKOG GRADIŠTA Za nesebičnu borbu protiv korona virusa nagrađeni zdravstveni radnici

Vesti

ZAHVALNI GRAĐANI VELIKOG GRADIŠTA Za nesebičnu borbu protiv korona virusa nagrađeni zdravstveni radnici

Podeli vest

Predsednik Skupštine Opštine Veliko Gradište, Vladimir Štrbac i Slađan Marković, zamenik predsednika, dodelili su priznajnja i zahvalnice zalužnim zdravstvenim radnicima Doma zdravlja koji su dali najveći doprinos u svom ljudskom i profesionalnom pogledu kada je u pitanju pomoć građanima u borbi pritiv pandemije koronavirusom u ovoj varoši

,, Ulaganje u zdravstvo i zdravstveni sistem naše Opštine jedan je od najbitnijih i prioritetnih zadataka koji prate politiku razvoja.

To podrazumeva pre svega ulaganje u opremu , a to se jasno vidi po trenutnom izgledu novorekonstruisanog zdanja zgrade Doma zdavlja ušta je dosta uloženo i koji se danas može svrstati u red najmodernijih i najopremljenijih zdravstvenih ustanova ovoga reda u Srbiji, kaže Štrbac i podvlači da je ipak najveći uspeh ulaganje u ljudski resurs u karodve, pa su plakete i zahvalnice najzaslužnijim pojedincima, samo vid posebne zahvalnosti na svemu što su činili u najtežim momentima u borbi protiv COVID19 i zbrinjavanju građana Velikog Gradišta.

Foto: V.J.

 

Ispred Službe za zdravstvenu zaštitu odraslog stanovništva plakate su dodeljene doktoru Miodragu Jovanoviću, medicisnoj sestri Nevenki Radosavljević i mediscinskom tehničaru, Miodragu Rajičiću.

Takođe priznanje Opštine poneo je i doktor Nedeljko Vasić isred Službe zdravstvene zaštite stanovništva, dr Marko Pokrajac i dr Maja Ivanović najzaslužniji pojedinci Službe za radiološku i laboratorijsku dijagnostiku Doma zdravlja u Velikom Gradištu.

Foto: V.J.

 

,, Ovo je samo mali doprinos svemu što ste učinili na zaštiti građana ne samo naše Opštine već čitavog Braničevskog okruga uz sve svoje ostale kolege u borbi protiv ovog opakog virusa, kojeg se i dana danas trudimo da suzbijemo u potpnosti, kazao je na dodeli zahvalnica Gradištanskim medicinarima Slađan Marković, zamenik predsednika Opštine Veliko Gradište.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

4 najdugovečnije rase pasa! Oni mogu da dočekaju duboku starost
Ljubimci

4 najdugovečnije rase pasa! Oni mogu da dočekaju duboku starost

Biranje kućnog ljubimca uvek je velik izazov jer u obzir treba uzeti mnogo faktora hoće li pas živeti u kući ili stanu, s decom ili mirnijim penzionerima, treba li mnogo vremena i strpljenja da ga dresirate, koliko će dlake gubiti i na kraju koliko će uopšte dugo živeti?

27.04.2024

06:21

Džet set