• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

02.03.2021

07:26

STANJE NA PUTEVIMA: Vozače posle jutarnje magle očekuju povoljni uslovi!

Vesti

STANJE NA PUTEVIMA: Vozače posle jutarnje magle očekuju povoljni uslovi!

Podeli vest

Posle moguće slabe jutarnje sumaglice i prohladnog jutra vozače će pratiti lepo vreme i povoljne vremenske prilike što doprinosi dobroj prohodnosti puteva, saopstio je AMSS


Vozaci se upozoravaju na moguće iznenadne odrone koji u velikoj meri mogu da ugroze bezbednu vožnju.

Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP " Putevi Srbije", nema zadržavanja na naplatnim stanicama.

Prema informacijama Uprave granične policije, dobijenim u 05:15 časova, teretna vozila na Batrovcima, na izlazu čekaju 120 minuta, Šidu-drumskom, 60 minuta, Kelebiji 180 minuta, Horgošu 60 minuta.

Putevi Srbije: Na pojedinim deonicama oprez zbog magle

Putevi Srbije jutros savetuju maksimalan oprez pri vožnji i moli učesnike u saobraćaju da prilagode brzinu kretanja zbog pojave magle koja smanjuje vidljivost na putevima, a pogotovo na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina, klisura kao i na putnim objektima preko reka.

Na teritoriji Požege zbog mogućih osulina savetuje je se takođe oprez pri vožnji i prilagođena brzinu kretanja na državnim putevima I B reda broj 21 i I B reda broj 23.

Na teritoriji Zaječara učestali odroni, duž nestabilnih kamenih kosina, u klisurama, usecima, zasecima. Najviše ih ima na Ðerdapskoj magistrali, na putevima II A reda broj 221 (klisura Koretanac) i II A reda broj 222 (prilaz Babinom Zubu) gde se savetuje oprezna vožnja i pridržavanje saobraćajne signalizacije, koja obaveštava o odronima.

Najopterećeniji putni pravci I prioriteta/A kategorije održavanja su prohodni i nema snega.

Prilazi graničnim prelazima su prohodni.

Prilazi zimskim turističkim centrima su prohodni.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set