• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Toppress

06.08.2021

15:15

LUDI KAMEN MESTO ZAVETA NA VEČNU LJUBAV! Ovako je Ivo Car od obične livade napravio turističku atrakciju/FOTO/

Toppress

Vesti

LUDI KAMEN MESTO ZAVETA NA VEČNU LJUBAV! Ovako je Ivo Car od obične livade napravio turističku atrakciju/FOTO/

Podeli vest

Ivan Jakovljević, kojeg ovdašnji meštani sa pravom zovu Ivo Car, odlučio je pre nekoliko godina da Holivud dovede u svoj kraj i od obične livade napravio je pravu turističku atrakciju

Svake godine ovaj mladić po nešto novo napravi kako bi brojne posetioce iznenadio i ulepšao im boravak na ovoj planinskoj lepotici. Tako je bilo i ovaj put, a iznenađenju se najviše obradovala Ivanova supruga Nataša.

„Platformu ljubavi ‘I LOVE YOU’ sam izgradio u čast 10 godina braka sa mojom suprugom Natašom. Platforma je u potpunosti izgrađena od drveta, čamovog i bagremovog. Za izgradnju mi je bilo potrebno oko mesec dana.

Foto: Toppress

 

U izgradnji su mi pomagali rođeni brat Nenad Jakovljević i rođak Siniša Nikolić, koji je po profesiji stolar. Kada sam rekao supruzi šta planiram, bila je oduševljena. I ona je pomagala, skoro celu platformu je u četiri sloja ofarbala.

Prošle godine se nekoliko parova zavetovalo na večnu ljubav kod natpisa ‘Srpski Holivud’  što mi je poslužilo kao inspiracija za atrakciju ‘Ludi kamen’ – mesto zaveta na večnu ljubav, koju smo u aprilu napravili. Stenu koja se nalazi u šumi u blizini pretvorili smo u ‘Ludi kamen’.

Foto: Toppress

 

Platforma ljubavi će, verujem, biti zanimljiva svima koji nas u budućnosti budu posetili, moći će na njoj da naprave prelepe fotografije“, rekao je za TopPres Ivan Jakovljević.

Inače, Srpski Holivud je prava  turistička atrakcija, koju godišnje poseti nekoliko hiljada ljudi. Prema Ivanovim rečima, prošla godina bila je vanserijska, jer zbog epidemije korona virusa  ljudi nisu mogli u inostranstvo, više su putovali po Srbiji, pa su samim tim često posećivali i ovo mesto.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

SLAVICA UŽIVA U SOPSTVENOM BIZNISU! Dnevno preradi preko 20 litara mleka u kačkavalj različitih ukusa, A KUPCIMA NIKAD DOSTA!
Srbija

SLAVICA UŽIVA U SOPSTVENOM BIZNISU! Dnevno preradi preko 20 litara mleka u kačkavalj različitih ukusa, A KUPCIMA NIKAD DOSTA!

Za Topolu mnogi kažu da je Srpska Toskana, jer u ovoj maloj opštini je sve više hektara pod vinovom lozom. Takođe, mnoga seoska domaćinstva otvaraju svoja vrata za turiste i Topola svoj razvoj bazira na poljoprivredi i turizmu. To je bila vodilja i našoj sagovornici kada je odlučila da višak kravljeg mleka iz sopstvene proizvodnje prerađuje u kačkavalj

04.08.2021

17:09

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set