• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Novosti/Informer

31.10.2021

11:32

VRŠNJAČKO NASILJE UZIMA SVE VIŠE MAHA! Detalji prebijanja dečaka u Kraljevu!

prinstcreen

Vesti

VRŠNJAČKO NASILJE UZIMA SVE VIŠE MAHA! Detalji prebijanja dečaka u Kraljevu!

Podeli vest

Video snimak u kojem trojica dečaka napadaju svog vršnjaka, a zatim ga jedan od njih udara snažno u glavu, snimljen je u Ulici Toplice Milana u centru Kraljeva

Policija ispituje i proverava i kada se slučaj dogodio, kao i identitet napadača i žrtve. 

Video prebijanja dečaka je ubrzo postao viralan na društvenim mrežama, a komentari se samo nižu.

- Dečak kog tuku trojica „junaka“ ima samo oca koji brine o njemu. Pretukli su ga iz čiste obesti. U Kraljevu. Jer vežbaju za neke nove bitke… Deset na jednoga? Škola? Drugi roditelji? Gde ste? Ili su sve siledžije u Srbiji pod specijalnom zaštitom? Čije je dete sledeće… - napisala je korisnica Tvitera u svojoj objavi.

 

Kraljevčani koji su snimak videli u subotu kasno uveče ili u nedelju ujutro komentarišu da ovaj slučaj ne sme proći nekažnjeno jer vršnjačko nasilje sve više uzima maha u raznim oblicima.

- Kazniti i siledžije i njihove roditelje! I to drastično! - samo je jedan od brojnih komentara ogorčenih stanovnika grada na Ibru na društvenim mrežama.

Kako saznajemo, dečak ima samo oca koji živi u selu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vlajko

pre 2 godine

Pravac popravni dom Kruševac možda dečko nije smeo da prijavi policiji

rusenta

pre 2 godine

Osim ne vaspitanog, ovaj dečak pokazuje i ponašanje, koje je prvi znak (možda i nije prvi put) budućeg kabadahije. Nezrelost i pogrešno shvatanje i tumačenje, socijalnog statusa udarenog, samo pokazuje da je koren svega u porodičnim odnosima i pogrešnog usmerenja o načinu sticanja i osvajanja svog mesta u našem društvu. Tlačenje ili povređivanje drugoga, ne samo da dovodi do fizičke boli već povređuje i psihu, pa i sopstvenu, dovodi u konfliktno stanje i asocijalno usmerenje. Prva dekada oktobra, Kamerna scena Miroslav Antić-Senta, prikazala je predstavu ‚‚One su htele nešto sasvim drugo‚‚ delo Milene Depolo, koje na veoma sadržajan i verodostojan način, odslikava i pravi presek višegodišnjeg vršnjačkog nasilja u Srbiji, korektan antologijski prikaz. Pravo i aktuelno delo, u kratkom vremenu imalo je svoju reprizu u tri navrata i dve predstave u okolnim mestima. Ukazujem školskim vlastima pravac moguće edukacije, i potrebom za jednom od mogućnosti.

Izbori 2024

Vesti

Jovanov otkrio bruku poslanika Nebojše Novakovića: Pred strancima ogovara Srbiju, ali i šefa svoje stranke
Politika

Jovanov otkrio bruku poslanika Nebojše Novakovića: Pred strancima ogovara Srbiju, ali i šefa svoje stranke

Šef poslaničke grupe „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“ Milenko Jovanov reagovao je na izlaganje narodnog poslanika Demokratske stranke Nebojše Novakovića, i rekao da je uveren da je Novaković lično bio veoma pogođen onim delom ekspozea u kojem je mandatar Miloš Vučević govorio o otklonu od jugoslovenstva i jugonostalgije, što ga je navelo da prilično jadno reaguje i pokuša lično da diskredituje Vučevića.

01.05.2024

19:54

TV

Teški izazovi pred novom Vladom: Njujork i Brisel su dve ogromne bitke nam koje tek slede!
Live TV

Teški izazovi pred novom Vladom: Njujork i Brisel su dve ogromne bitke nam koje tek slede!

Sednica Skupštine Srbije prošla relativno očekivano. Miloš Vučević izneo je ko će biti ministri u novoj Vladi. Ipak, kao po običaju, pripadnici opozicije pokušali su da naprave skandal i od ove sednice. Na ovu, ali i druge važne teme govorili su gosti "Info večeri" govorili su novinari Dejan Vukelić i Vlado Dimić, a putem vajber uključenja uživo u program javio se i Božo spasić, bivši operativac SDB.

01.05.2024

22:28

Perfidne igre Zapada sa Rusijom su razotkrivene! Obmanuli Putina u Minhenu, a Zelenskom učinili medveđu uslugu! (VIDEO)
Live TV

Perfidne igre Zapada sa Rusijom su razotkrivene! Obmanuli Putina u Minhenu, a Zelenskom učinili medveđu uslugu! (VIDEO)

U parku pobede u Moskvi otvorena izložba oružja zaplenjenog oružja. Iz ugla zapadnih medija, Rusi ismevaju NATO. Za to vreme, rat u Ukrajini intenzivno se vodi bez nade za skorašnji mir. Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su istoričar Miloje Pršić i politički filozof Dragoljub Kojčić. Putem vajber uključenja, uživo u program uključio se i novnar i ratni reporter Danijel Simić koji je govorio o tome kako trenutno izgleda front kod Časovog Jara.

01.05.2024

19:45

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set