• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: R.B.

15.12.2021

10:54

ČARAPANI SLAVE ZA SVE PARE! Kruševac za novogodišnju rasvetu izdvojio 24 miliona

R.B.

Vesti

ČARAPANI SLAVE ZA SVE PARE! Kruševac za novogodišnju rasvetu izdvojio 24 miliona

Podeli vest

Na više lokacija u gradu i na se4lu, JKP „Kruševac“,, postavlja dekorativnu rasvetu.

Centar grada za dan-dva biće okićen novim ukrasnim elementima, za čiju nabavku su komunalci, nakon sprovedenog tendera, potpisali ugovor sa kompanijom „Keep light,, doo Beograd., a ugovorena cena iznosi 23,97 miliona dinara Direktorka JKP Kruševac,, Snežana Radojković poitvrdila je da će prošlogodišnje kišobrane u cent Vru grada zameniti novi elementi.

Takodje, novi elementi biće postavljeni na na kompletnom Trgu kosovskih junaka, kao i na kružnom toku u naselju „Rasadnik,, . Osvetljenje će dobiti i neke ulice u gradu koje to prethodnih godina nisu imale, kao što su Takovska i Jakšićeva.

Foto: R.B.

 

Novogodišnje osvetljenje dobiće i Dino park, koji će ovih dana dobiti i klizalište. Biće postavljeno i više 3D figura, koje stoje samostalno na površini i 2D figura kojhe se kače na stubove javne rasvete.

Prošlogodišnja rasveta biće pomerena na ulice u naseljima i u seoskim mesnim zajednicama. Ove godine biće okićeni Veliki Šiljegovac, Kaonik, Žabare, Veliki Kupci i druga veća seoska kruševačka naselja .

Akcenat na predprazničnoj i prazničnoj rasveti stavlja se i na prilazima gradu, tako da će novogodišnja rasveta biti postavljena i na relacijama kao što su Parunovac-Gaglovo i od kružnog toka u Dedini do Makrešana.

Foto: R.B.

 

Novo osvetljenje zasijaće 15. decembra. Medju prvima, zasijaće jedna od najvećih jelki, koja je po prvi put postavljena u najstzrožem centru grada, na novoizgradjenom pločniku Trga kosovskih junaka izmedju Spomenika i fontana u nizu prema gradskoj Skupštini.

Po prvi put će i ispred zgrade Kocke zasijati novogodišnji dvorac, koji svojim izgledom već pleni poglede prolaznika.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set