• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Rina

18.08.2022

13:13

ČULE SU SE EKSPLOZIJE, PLAMEN JE SAMO BUKNUO! Izbio požar na Starom sajmištu u Čačku

Tanjug/Miloš Milivojević

Vesti

ČULE SU SE EKSPLOZIJE, PLAMEN JE SAMO BUKNUO! Izbio požar na Starom sajmištu u Čačku

Podeli vest

Veliki požar izbio je na teritoriji grada Čačka, naselju poznatom kao Staro Sajmište. Na lice mesta odmah po prijavi upućene su vatrogasno-spasilačke ekipe

- Nakon što je crn dim prekrio gotovo pola Čačka izbio je plamen, a čule su se i sitne eksplozije. Bili smo uplašeni da vatra me stigne do kuća - rekao je za RINU Marko Ilić koji živi nedaleko od mesta gde je izbio požar.

On dodaje da se ovakve situacije često dešavaju jer sakupljači sekundarnih sirovina ne vode računa i često dolazi do izbijanja vatre. 

- Pitanje je samo vremena kada će biti žrtava. Nedaleko od tog mesta nalazi se i benzinska stanica. Ovaj poslednji požar bio je najveći do sada. Bez pardona na ovaj način potencijalno ugrožavaju svoje, ali i život drugih - istakao je Čačanin. 

Brzom i efikasnom intervencijom vatrogasno-spasilačke jedinice iz ovog grada, vatra na Starom sajmištu je lokalizovana i stavljena pod kontrolu. U ovom požaru nije bilo nastradalih i teže povređenih lica. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set