• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

29.09.2022

20:08

ŠTA SE OVDE DEŠAVA? Snažno nevreme pustoši Novi Sad, ulice pod vodom, a svi u čudu gledaju ŠTA RADI OVAJ ČOVEK! (VIDEO)

printscreen/nsuživo

Vesti

ŠTA SE OVDE DEŠAVA? Snažno nevreme pustoši Novi Sad, ulice pod vodom, a svi u čudu gledaju ŠTA RADI OVAJ ČOVEK! (VIDEO)

Podeli vest

Snažno nevreme praćeno gradom pogodilo je danas oko 16 sati šire područje Novog Sada

Mnoge novosadske ulice i bulevari pretvorili su se očas posla u reke zbog velike količine kiše koja je pala za kratko vreme, a pojedini delovi grada bili su poplavljeni. Jako nevreme je na više mesta u gradu izazvalo kolaps u saobraćaju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Na društvenim mrežama mogu se videti apokaliptične scene iz mnogih gradova Vojvodine, ali jedan snimak se posebno izdvaja. Na snimku se vidi nepoznati mladić koji je usred nevremena odlučio da sedne nasred jedne raskrsnice u Novom Sadu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NS Ukrivo (@nsukrivo)

 

Šta ga je nateralo na taj potez nije poznato za sada, ali komentari na društvenim mrežama ne prestaju da se ređaju.

- Tako sam i ja u ponedeljak veče, pljusak, rekoh neću da se sklonim, idemo lagana setnja. Evo me dva dana u krevetu i temperatura 38.6 - napisao je jedan korisnik.

- Uspelo mu prizivanje kiše - našalio se drugi korisnik.

- Naplaćuje ulaz na Telep - nadovezao se treći korisnik.

Snažno nevreme, podsetimo, drugi put u prethodnih 48 sati opustošilo je sever Srbije. Na udaru nevremena bili su Novi Sad, Zrenjanin, Rumenka, Žabalj, Bački Jarak, Bačka Palanka, Šid, Temerin, Futog, Šajkaš...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NS Uživo (@nsuzivo.rs)

 

Malo pre nevremena nad Vojvodinom se nadvio monstruozni oblak koji je uznemirio građane. Mrak je pao za svega nekoliko minuta.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Na društvenim mrežama su objavljeni snimci iz Rumenke i Žablja koje je takođe tukao jak grad. Vidi se da je grad bio veličine šljive. Zbog grada i belog pokrivača deluje kao da su nastali tokom zimskih meseci. Auto-put kod Novog Sada takođe izgleda zavejano.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Meteorolozi su upozorili da opasnost od nevremena sa grmljavinom i gradom još nije prošla.

- Jaka konvektivna oblačnost koja na području Bačke uslovlјava intenzivne plјuskove sa grmlјavinom i kratkotrajnu pojavu grada i jak vetar u narednih sat vremena premeštaće se ka severnom i srednjem Banatu - piše na sajtu Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Ovo su bile dve najveće ljubavi Radmile Živković! Prijatelji i kolege otkrili detalje života legendarne glumice! (VIDEO)
Live TV

Ovo su bile dve najveće ljubavi Radmile Živković! Prijatelji i kolege otkrili detalje života legendarne glumice! (VIDEO)

Glumica Radmila Živković preminula je danas u 72. godini života. Ostavila je brojne uloge u kultnim filmovima i serijama. U specijalnoj emisiji Informer TV glumac Irvan Mensur, sin Velimira Bate Živojinovića, Miljko Živojinović, Ivana Vujić, bivša direktorka Narodnog pozorišta i Molina Udovički Fotez, umetnički direktor drame Narodnog pozorišta.

20.09.2024

21:01

Istinska moć Mosada je nesaglediva! Mitovi o obaveštajnoj službi Izraela uteruju strah u kosti celom stanovništvu! (VIDEO)
Live TV

Istinska moć Mosada je nesaglediva! Mitovi o obaveštajnoj službi Izraela uteruju strah u kosti celom stanovništvu! (VIDEO)

Mosadu je cilj da utera strah u kosti stanovništvu. Trenutno se pola Bliskog istoka ustručava da uključi mobilni telefon, pa čak i kućne uređaje. U narednih mesec dana treba da se održi nešto što je nazvano "Poslednji test za čovečanstvo" gde će se utvrditi da li je već sada veštačka inteligencija pamentija od ljudi. Rezultate istraživanja nećemo saznati. Na ove teme u emisiji "Otvoreni studio" govorili su ekonomista Bojan Dimitrijević, Dževad Galijašević, stručnjak za bezbednost i istoričar Goran Šarić.

20.09.2024

20:18

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set