• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Z.G.

19.02.2023

10:50

MONSTRUOZNO, OTROVAN PAS BAĆI LJUBIMAC CELOG NASELJA! Šokirani stanovnci užičkog Krčagova, u znak sećanja OCRTAĆE NJEGOV MURAL (FOTO)

Z.G.

Vesti

MONSTRUOZNO, OTROVAN PAS BAĆI LJUBIMAC CELOG NASELJA! Šokirani stanovnci užičkog Krčagova, u znak sećanja OCRTAĆE NJEGOV MURAL (FOTO)

Podeli vest

Stanovnici užičkog naselja Krčagovo ovih dana tuguju za svojim ljubimcem koji je otrovan na strašan način, a skupljaju novac kako bi ocrtali njegov mural

Naime, pas Baći miljenik i maskota celog kraja monstruozno je ubijen kreozanom, zabranjenom supstancom.

- Baći je bio divan pas kog su svi dobri ljudi voleli, miljenik celog komšiluka i većine prolaznika. Oni koji su ga voleli žele da sačuvaju sećanje na njega muralom u kraju, pa svi koji su radi da doprinesu mogu odneti prilog za oslikavanje murala i dati radnicima kladionice u Krčagovu, gde je Baći i provodio veći deo svojih srećnih psećih dana… Najstrašnije osuđujemo čin trovača i molimo da neko javi ukoliko zna ko je ubio Baćija i još mnoge pse u ovom kraju. Tome se mora stati na put!

Foto: Z.G.

 

Zbogom, Baći! I izvini…- ovako se pozdravljaju sa Baćijem na društvenim mrežama.

Koliko je ovaj pas značio ovom kraju napisala je i jedna sugrađanka na svojoj FB stranici:

- To je najjači lik u Krčagovu, pas svih nas. Predivan. Svi ga vole, brinu o njemu. Sterilisan, voli mačke, druge pse, ljude… čak i kada to nisu, decu…To je svačiji pas, poznata faca u Krčagovu. Voli ga i starija ekipa, a i mlađi. Radnici Prvog partizana, Higijenskog zavoda, bolnice, svi znaju tu njušku. Otrovan je kreozanom, tu u našem kraju, uzalud su se borili, bilo je gotovo…”

Foto: Z.G.

 

Stanovnici ovog dela grada, ali i šire su posebno uznemireni jer ovo nije prvi put da se psi truju ovim opasnim otrovom u Krčagovu. Pre oko pola godine bilo je trovanje i jednog džek rasel terijera i samojeda, koji su prošetali sa svojim vlasnicima.

Koliko je opasna ova supstanca govori i to da je dovoljno da je pas omiriše pa da ima posledice. Najviše građane brine šta ako neko dete nađe ovaj otrov?


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ljutko

pre 1 godinu

Stvarno užas. Pokvari mi dan, bukvalno kao da mi je neko pljunuo u lice. Lepotan, prokleto mu seme bilo ko je to uradio. Pa jadan nije on birao da se rodi i da ga ostave na ulici. E gde smo mi od kulture i poštovanja prema tim vernim stvorovima. Pa evo u Turskoj koliko su pomogli zar nije to dosta. A jadni misle da je to igra i traže nastradale. Ma nemam reči. Kada bi našao tog vampira koji je otrovao lepotana stavio bi mu otrov u usta pa da crkne, bitanga i ludak.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plejofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set