• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N.Božić

18.04.2023

14:35

STRAH ME JE ALI SE NADAM DA JE MOJ SIN JOŠ ŽIV! Ispovest majke nestalog Aleksandra  Jovanovića!

N.B.

Vesti

STRAH ME JE ALI SE NADAM DA JE MOJ SIN JOŠ ŽIV! Ispovest majke nestalog Aleksandra Jovanovića!

Podeli vest

‘’Strahujem, ali se nadam da je moj Saša još uvek živ, majčino srce se nada, kroz plač za Informer priča Biljana Vasilić, majka nestalog Aleksandra Jovanovića (18), za kojim od subote traga policija.

- Mi smo razvedeni , Aleksandar živi sa ocem, maćehom i sestrom, kod nas je dolazio vikendom, uvek nasmejan, pozitivan. Voleo je da se šali, voleo je društvo, da zajedno popijemo kafu,… Izvinite, ne mogu da pričam.

Te subote 15.aprila Aleksandar je došao kod majke, u kuću u Šećer sokaku, gde Biljana živi sa dvoje dece iz drugog braka. Ništa, kaže, nije naslućivalo tragediju.

- On prosto nije takav tip ličnosti da napravi nešto takvo, nikad nisam ni pomislila da bi on mogao ni da pomisli na samoubistvo. Imao je planove za dalje školovanje, maturant je Tehničke škole ‘’Nikola Tesla’’, pričao mi je o devojkama, znate kako to tinejdžeri-sad ova, sad ona,.. Rekao mi je te večeri, majko, idem u grad da nađem devojku, doteran, nasmejan,… Znala sam za tu poslednju devojku iz inostranstva, dopisivao se sa njom, preko interneta su bili u vezi, ne mogu i neću da poverujem da je zbog nje nešto sebi uradio, prosto Saša nije bio takav, …

Videla sam te poruke sa društvenih mreža gde on, navodno, preti samoubistvom. Ali, mislim poznavajući ga da se šalio,… tvrdoglav je, mislim da je hteo da napakosti toj devojci, da se ona najedi, tako mislim,… , majčino srce se nada da je živ, da samo hoće da se našali sa nama,…., plače Biljana.

Foto: N.B.

 

Ni Aleksandrovi drugovi, priča majka, ne mogu da veruju u sumnju da je on skočio sa pešačkog mosta u nabujalu Savu, kod keja.

Očevici, koji su te večeri šetali mitrovačkim kejom, kako nezvanično saznajemo, videli su oko 22 sata u subotu, muškarca u crnoj jakni, kako skače sa mosta.

Ubrzo potom, izronio je iz hladne i brze reke, vikavši: ‘’Upomoć!’’, ali su ga talasi nabujale Save odmah progutali i telo se više nije pojavilo.

Na društvenim mrežama pojavile su se njegove poruke: Volim vas, Sava je brza, za dva dana dok me ne nađu, Ko se boji smrti, odo, do mosta,..

Porodica nestalog Aleksandra Jovanovića njegov nestanak prijavila je PU Sremska Mitrovica u nedelju 16.aprila oko 19 sati. Na njemu je bila siva trenerka, crna jakna i patike. Od tada policija traga za njim, na terenu su pripadnici Službe za vanredne situacije MUP Srbije, ali potraga za utopljenikom još uvek nema rezultata.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set