• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Toppress

26.05.2023

21:05

GRADONOSNI OBLACI POLA SATA BOMBARDOVALI TOPOLU! U više sela pričinjena velika šteta, zakazala protivgradna odbrana?! (FOTO)

M.L.

Vesti

GRADONOSNI OBLACI POLA SATA BOMBARDOVALI TOPOLU! U više sela pričinjena velika šteta, zakazala protivgradna odbrana?! (FOTO)

Podeli vest

Obilna kiša i grad zahvatili su opštinu Topola posle 15 časova. U više sela ove opštine padao je grad skoro pola sata praćen jakom kišom.

-  Krćevcu je grad pričinio veliku štetu, kako je zaista stanje i koje su kulture oštećene znaćemo uskoro, ali je zasigurno oštećeno prilično obzirom da je dugo padao. Protivgradna odbrana je zakazala jer da su dejstvovali ovo ne bi bilo ovako- kaže za Nikola Blagojević iz Krćevca.

Foto: M.L.

 

Gradonosni oblaci nadvilili su se i nad Ljubeselo potez Kalipolje gde je pričinjena velika šteta i na makadamskim putevima.

- Grad sa kišom padao je skoro pola sata, odavno nije tako bilo, ledenice  se nisu istopile ni sat vremena nakon nevremena. Obilna kiša je nosila sve pred sobom Kalipoljski put je uništen- rekla je Jasmina Reljić.

Foto: M.L.

 

Nevreme praćeno gradom protutnjalo je i kroz okolne opštine Aranđelovac, Mladenovac, Rača, Gornji Milanovac, Kragujevac.

I dalje nestabilno vreme 

Inače, prema najavama meteorologa i naredni dani donose vrlo nestabilno vreme uz čestu pojavu gmljavinskih pljuskova, a povremeno će biti uslova i za lokalne vremenske nepogode. Vetar će uglavnom biti slab, ali će u zoni pljuskova na kratko biti jak i uglavnom severozapadni za vikend, a posle istočni i severoistočni. Za sada sve do oko 07. juna nema signala za stabilizaciju atmosfere i jače otopljenje.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Janko

pre 10 meseci

Dalice neko ukinuti ovu ne efikasnu odbranu od grada ili ce se pare iz budzeta i dalje bacati u bunar?

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set