• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

25.10.2023

09:15

Restoran Džejmija Olivera uskoro i u Beogradu, i to na ovoj lokaciji! Osobolje se već bira!

profimedia

Vesti

Restoran Džejmija Olivera uskoro i u Beogradu, i to na ovoj lokaciji! Osobolje se već bira!

Podeli vest

Prvi lokal iz lanca čuvenog TV kuvara Džejmija Olivera "Jamie's Italian" otvara se i u Beogradu, a u toku je potraga za kuvarima, barmenima i drugim osobljem...

Kako piše na novootvorenom sajtu jamieitalian.rs navodi da će uskoro biti obavljena selekcija prvih zaposlenih u poznatom lancu restorana italijanske kuhinje u vlasništvu Džejmija Olivera, TV ličnosti, šefa i autora kulinarskih bestselera. Restoran će biti otvoren u Beogradu na vodi, u Hercegovačkoj 14, piše portal vinoifino.rs.

- Ponosan sam na Jamie’s Italian. Naš sjajan tim je kao velika porodica – brinuće se o vama dok uživate u ukusnoj hrani, pripremljenoj od izvrsno odabranih namirnica. Odlična hrana, vrhunska energija i prelep ambijent - navodi se u izjavi Džejmija Olivera koja stoji na zvaničnom sajtu restorana.
Posle burnog i izazovnog perioda za ovaj lanac koji je samo jedan deo Džejmijeve gastro imperije, restorani pod ovim brendom rade u Kataru, Portugalu, Kipru, Mađarskoj, Indiji, Irskoj i Saudijskoj Arabiji.

 

 

 

- Ponosimo se našom ponudom ukusne, visokokvalitetne italijanske hrane s dodirom Džejmi Olivera. Koristimo samo najbolje sastojke i fokusiramo se na jednostavne italijanske ukuse kako bismo osigurali da naši gosti odu s osmehom na licu. Posvećeni smo učenju i razvoju našeg tima. Svi naši zaposleni prolaze visokokvalitetnu obuku i stiču neophodne veštine za rad u našim restoranima, uz obilje italijanskog kulinarskog znanja – navodi se na pozivu za Open Day za buduće kuvare, barmene, konobare i drugo osoblje restorana Jamie's Italian. Datum "dana otvorenih vrata" za buduće zaposlene je 9. novembar. 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)
EURO 2024

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)

Portugal je u osmini finala Evropskog prvenstva! Fudbaleri Portugala plasirali su se u osminu finala kontinentalnog takmičenja, nakon što su u 2. kolu grupe F savladali Tursku 3:0 (2:0). Golove su dali Bernardo Silva u 22. minutu, zatim je u 29. minutu Samet Akajdin postigao bizaran autogol, a konačnih 3:0 postavio je Bruno Fernandeš u 56. minutu.

22.06.2024

19:54

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set