• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

27.08.2020

07:54

SOFIJA JE ČULA NEOBIČNU BUKU DOK JE VOZILA AUTOMOBIL Četiri meseca kasnije, saznala je JEZIVU STVAR

Estrada

SOFIJA JE ČULA NEOBIČNU BUKU DOK JE VOZILA AUTOMOBIL Četiri meseca kasnije, saznala je JEZIVU STVAR

Podeli vest

Sofija Filds vozila je automobil iz prodavnice ka kući kada je čula neobično zujanje. Stala je jer je pomislila da se nešto čudno dešava sa njenim kolima. U tom trenutku doživela je napad.

Sofiji se nikada tako nešto nije desilo niti je imala pojma da je to bio prvi znak tumora koji je rastao u njenoj glavi. Sve dok 4 meseca kasnije nije dobila dijagnozu i rečeno joj je da mora na hitnu operaciju.


Doktori nisu mogli da izvade ceo tumor i rekli su joj da nije kancerogen, ali kada je nastavila sa životom, njene glavobolje su se vratile i rečeno joj je da tumor raste, a biopsija je pokazala da je ipak reč o kanceru.

- Imala sam glavobolje, ali nisam mnogo obraćala pažnju na to jer ih danas svi imaju. Kada sam doživela napad, mislila sam da imam epilepsiju, ali nikako da imam tumor mozga. Terapije sam morala da prođem u vreme pandemije i sada sam na pola puta - rekla je ona.

Foto: Pixabay

 


Prisećajući se dešavanja od pre tri godine, ona kaže da je u kolima prvo čula neke zvukove, a onda je usledio napad. Uspela je da pozove Hitnu pomoć i smeštena je u bolnicu, gde su joj rekli da se takvi napadi dešavaju. 


Međutim, mesec dana je kasnije opet imala napad, a nedelju dana kasnije opet još jedan i konačno je odlučila da ode kod neurologa.


Snimak je pokazao šokantan prizor - tumor veličine breskve i operisana je za šest dana.
- Uklonjen je deo tumora i tada je rečeno da nije kancer. Međutim, prošle godine sam opet počele da imam napade i analize su pokazale da je ipak u pitanju maligni tumor. Prošla sam pola terapija i sada sam konačno na putu oporavka - ispričala je ona.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17