• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

23.03.2021

13:48

EVO KO JE SVE STAO UZ DANIJELU ŠTAJNFELD! Glumica se posle NJIHOVE ISKAZANE PODRŠKE oglasila - OVO JE PORUČILA!

Estrada

EVO KO JE SVE STAO UZ DANIJELU ŠTAJNFELD! Glumica se posle NJIHOVE ISKAZANE PODRŠKE oglasila - OVO JE PORUČILA!

Podeli vest

Brojne poruke podrške Danijeli Štajnfeld nižu se na društvenim mrežama otkako je juče objavljeno da je glumica u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu navela da je njen kolega Branislav Lečić misteriozni moćnik iz filmske industrije koji ju je silovao.

Danijeli su reči podrške uputile brojne kolege, među kojima su, između ostalog, Nina Janković, Jelisaveta Orašanin, Mirjana Karanović, Marija Karan, Ivan Mihailović, Petar Benčina.

- Nisi sama - poručili su Nina Janković, Marija Karan i Petar Benčina.

Glumica Jelisaveta Orašanin podelila je video u kojem Danijela priča o silovanju, uz emotikon srca, a Ivan Mihailović je napisao:

- Podrška dragoj koleginici.

- Podrška za Danijelu - napisala je i glumica Mirjana Karanović.

Danijela Štajnfeld oglasila se nakon brojnih objava svojih kolega i zahvalila im se na nesebičnoj podršci.

- Sve mi dajete snagu i još veći glas - napisala je glumica na Instagramu.

U galeriji ispod pogledajte samo deo objava sa Danijelinog Instagrama:

 

Podetimo, Danijela Štajnfeld je prvi put u svom filmu "Zaceli me" izjavila da je silovana, dok je javnost juče saznala da optužuje Branislava Lečića za to.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17