• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic.rs

19.09.2021

11:02

ISPOVEST RODITELJA MILENE RADULOVIĆ NAKON SAZNANJA O ZLOSTAVLJANJU SVOJE ĆERKE: Obožavala je Mikinu ŠKOLU, a onda smo primetili PROMENU u njenom ponašanju...

Estrada

ISPOVEST RODITELJA MILENE RADULOVIĆ NAKON SAZNANJA O ZLOSTAVLJANJU SVOJE ĆERKE: Obožavala je Mikinu ŠKOLU, a onda smo primetili PROMENU u njenom ponašanju...

Podeli vest

Roditelji Milene Radulović, Aleksandra i Stefan, progovorili su o zlostavljanju koje je preživela njihova ćerka u školi glume Mike Aleksića.

Kako je njena majka priznala, sve promene je primećivala na Mileni, ali da joj uzrok nije bio ni na kraj pameti. 

Na sve sam pomišljala, osim da ju je povredio neko blizak i od poverenja - ističe Aleksandra Radulović i dodaje da je za školu glume i sama čula kada je bila dete, ali da nikada nije bila zainteresovana. Aleksandra ističe da je Milena 2006. posle susreta sa njihovim porodičnim prijateljima, čija je ćerka već bila u grupi, silno želela da se upiše. Ona je ubrzo otišla na audiciju i bila primljena. Tako je sve počelo.

Foto: Insajder/Novak Đurović

Milena Radulović

Roditelji su Miku Aleksića videli samo na prvom roditeljskom sastanku, a posle toga možda i nikad, dok je trajala škola.

- Do naših malobrojnih susreta je došlo mnogo kasnije, posle Mileninih ispita na FDU na koje je dolazio, s obzirom na to da je Milena bila Biljanin student. Nije tu bilo nikakvog prijateljstva, iako neki žele to tako da predstave u javnosti. Nikada se s Aleksićima nismo privatno družili! - pričaju Radulovići koji su otkrili da su primetili promene u ponašanju svoje ćerke, u trenucima kada je prolazila kroz najteži period, ali im razlog nije bio ni na kraj pameti.

Ona je obožavala Mikinu školu. Tamo je bila sa sebi sličnom decom, osećala je da tu pripada. Obožavala je časove i nikad ih nije propuštala. Iznenada, ona je u drugom polugodištu četvrtog razreda gimnazije postala puntovna, razdražljiva i svađalački nastrojena. Potpuno suprotno od svega što je do tada bila - kaže Milenina majka i navodi da su ona i suprug sve opravdavali fazom u odrastanju.

Kada je Milena konačno rekla da ju je Mika zlostavljao, srušila sam se na pod bukvalno. Sećam se svakog detalja. Kada je izgovorila to da sam osetila neopisiv bes, bol i tugu, sve u jednom danu. Da sam ga srela tada, svašta bih mogla da mu uradim. Sve je godinama nosila sama na duši - rekla je Aleksandra.

Foto: Printscreen You Tube

Milena Radulović i Mika Aleksić

Stefan je za sve saznao nešto kasnije.

Uhvatio sam se za glavu i zanemeo sam. Milena me je pitala nešto. Htela je valjda da zna da li sam dobro, ali reči nisu htele iz usta. Nisam mogao ništa da izustim. Kada sam se pribrao, pitao sam zašto nam ovo sve nije rekla. Mesec dana nakon što sam saznao sve detalje užasa nisam mogao o tome da govorim - navodi Stefan Radulović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Dule

pre 2 godine

Jaki roditelji!!! Šta ste vi odgajili? Bruka i sramota.

Xxx

pre 2 godine

I,posle svega toga,odvesti mlađu sestru kod tog istog pedofila na izvolite...

Pera

pre 2 godine

Bilo bi im pametnije da cute! Posle 7 godina , prijavljuje "silovanje" majka je videla da joj je cerka rastresena toliko da je i dalje odlazila kod njega na casove! Nije se poverila majci, nego joj i sestra isla kod njega! Ko bi inace cuo za Milenu! Muka mi je od takvih roditelja! Evo gledamo zadrugu jasno je nasta su spremne devojcice od 17 godina za malo slave i para! Niko ne moze da me ubedi da devojka od 17 godina nije mogla da vice, da pruzi otpor!!?

Pera

pre 2 godine

"Viktorija nije smela da govori, ali je njena baka Regina primetila da nešto nije u redu sa detetom, da se povukla u sebe.insistirala je da joj kaze sta se desilo i devojcica je sa 12 gidina prijavila popa silovatelja."Nije cekala 7 godina, A Milena 17 godina, mogla je da vice , da se brani.a ona nista jos mu nekoliko puta dolazi. A sta ako je ovde taj Mika zrtva! Mozda je iskoristila njega i njegovu zenu da bi se lakse upisala na faks.mozda je ocekivala da ce joj srediti neku ulogu! Danasnje devojcice su na sve spremne! Nadam se da sud nece podleci pritiscima. Ako je Mika kriv u zatvor a ako nije onda Milena

Filke

pre 2 godine

Sram bilo vas i vašu razmaženu ćerku! Nijednu ulogu nije imala do slučaja"mika"! Nikakva glumica...pravda za MIKU ALEKSIĆA!

Mima

pre 2 godine

Dzaba pokušavaju roditelji da izglade situaciju lažima u novinama. Zaboravili su Radulovići da spomenu kako su se sami pozvali u goste kod Mike i Bilje na Kosmaj par godina posle navodnog silovanja ( navodno bili u prolazu oa da svrate)a sa sobom su poveli jos jednu porodicu čija je kćerka pohađala dramski studio, ne bi li se ta druga porodica dodvorila Aleksiću jer je i njihiva mala htela da upise glumu...ali Mika nije hteo da je sprema. Ta mala i njeni roditelji od tada su kivni na Miku i olajavaju ih gde gid stignu...a ta mala je najbolja drugarica Milenine sestre...

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17