• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

30.01.2019

19:08 >> 19:10

OD POSLEDICA GRIPA UMRLO 45 OSOBA DO 27. JANUARA: Lekari gube bitku sa virusom, za 7 dana 11.100 novoobolelih u Hrvatskoj!

Balkan

OD POSLEDICA GRIPA UMRLO 45 OSOBA DO 27. JANUARA: Lekari gube bitku sa virusom, za 7 dana 11.100 novoobolelih u Hrvatskoj!

Podeli vest

U Hrvatskoj je do 27. januara umrlo 45 osoba od posledica gripa, pokazuju danas objavljeni podaci hrvatskog Zavoda za javno zdravstvo

Zavod je ukupno registrovao 28.664 obolelih od gripa, prenosi Hina.

Preminule osobe imale su od sedam do 96 godina, a u ukupnom broju umrlih, njih 25 je bilo od 65 i više godina, s jednom ili više hroničnih bolesti.

NAPUŠTENO NOVOROĐENČE SPASENO U POSLEDNJI ČAS: Evo kako je u selu kod Požarevca U SNEGU PRONAĐENA NAPUŠTENA BEBA!

Najviše prijavljenih slučajeva gripa, oko 11.100, stiglo je prošle sedmice, što ukazuje da je reč o približavanju vrhuncu epidemije koji uobičajeno traje nekoliko sedmica, posle čega će broj obolelih postepeno padati.

Najviše obolelih je registrovano u Zagrebu i Zagrebačkoj županiji, te Brodsko-posavskoj, Splitsko-dalmatinskoj i Osječko-baranjskoj županiji.

(VIDEO) SRBI, DŽABE IDETE KOD HODŽE! BEZ ISPOVESTI, PRIČEŠĆA I LITURGIJE NEMA VAM SPASA! Otac Nemanja u nadahnutoj besedi objasnio pravoslavnim vernicima KADA ĆE IM BITI BOLJE!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija