• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Mediji/informer.rs

22.06.2020

20:33

(VIDEO) UŽASNE POPLAVE U BOSNI! Voda prodire u kuće, NA ULICAMA AUTOMOBILI PLOVE KAO ČAMCI!

Balkan

(VIDEO) UŽASNE POPLAVE U BOSNI! Voda prodire u kuće, NA ULICAMA AUTOMOBILI PLOVE KAO ČAMCI!

Podeli vest

Od jutros je dramatično stanje u Tuzlanskom kantonu. Zbog obilnih i konstantnih kišnih padavina mnogobrojni vodotoci prete svojim izlivanjem

Reka Tinja se već izlila iz svog korita zbog čega je obustavljen saobraćaj od Donje Špionice do Srnica kod Gradačca, prenosi Srpskainfo.

Teška je situacija u Gračanici, ali i u Kladnju gde je zbog pucanja brane došlo do izlivanja reke Drinjače što je uzrokovalo plavljenje ulica i obližnjih objekata.

U mesnoj zajednici Stupari reka Suha je toliko nabujala da su meštani u strahu od poplava i katastrofalnih posledica.

 

 

Na području opštine Sapna poplavljena je saobraćajnica prema Zvorniku, a velike nevolje zadaje i Nezučki potok, prenosi Avaz.

 

 

Gradonačelnik Tuzle Jasmin Imamović, na predlog Gradskog štaba civilne zaštite, doneo je odluku o proglašenju stanja prirodne nesreće zbog opasnosti od poplava i klizišta na području grada.

Odlukom se nalaže službama zaštite i spasavanja da nastave da sprečavaju štetne posledice do kojih može doći usled prirodne nesreće.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17