• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sputnjik/Informer

03.11.2020

22:00

CRNA GORA NA NOGAMA ZBOG VLADIKE JOANIKIJA! Episkop je pod budnim nadzorom lekara, SAMOIZOLOVAO U ĐURĐEVIM STUPOVIMA!

Balkan

CRNA GORA NA NOGAMA ZBOG VLADIKE JOANIKIJA! Episkop je pod budnim nadzorom lekara, SAMOIZOLOVAO U ĐURĐEVIM STUPOVIMA!

Podeli vest

Eparhija budljimansko-nikšićka objavila je saopštenje o zdravstvenom stanju vladike Joanikija. Saopštenje objavljujemo u celini

Sa obzirom na medijske napise koji su izazvali veliku zabrinutost vernog naroda, želimo da ovim putem izvestimo javnost o zdravstvenom stanju Njegovog preosveštenstva Episkopa budimljansko-nikšićkog i administratora Mitropolije crnogorsko-primorske Joanikija.

Tokom današnjeg dana vladika je osetio malaksalost uz konstatovanu blago povišenu telesnu temperaturu. Neposredno zatim vladika se samoizolovao u Đurđevim Stupovima, katedralnom manastiru Eparhije budimljansko-nikšićke.

Nakon opsežnog fizikalnog pregleda i laboratorijskih nalaza, lekari su konstatovali da je fizikalni nalaz po sistemima uredan i da su faktori zapaljenja u fiziološkim granicama.

Nakon ordinirane simptomatske terapije (lekovi za obaranje temperature i vitamini) vladika nema povišenu telesnu temperaturu i oseća se dobro. Za sutra je planirana dalja dijagnostika (skener pluća i virusološko testiranje na novi korona virus - PCR, koja je jedina zvanična dijagnostička metoda na osnovu koje se izdaje nalaz na COVID 19).  

TERORISTI OBJAVILI RAT EVROPI, TREBA LI DA BRINE I SRBIJA: Cilj je širenje panike u uslovima vanrednog stanja zbog korone, nove mete su...!

Episkop je pod budnim nadzorom lekara koji će redovno pratiti njegovo zdravstveno stanje.

Pozivamo javnost da se o zdravstvenom stanju Episkopa informiše isključivo preko zvaničnih glasila Eparhije budimljansko-nikšićke i Mitropolije crnogorsko-primorske, zaključuje se u saopštenju Eparhije.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Bože pravde

pre 3 godine

Eto šta se desi namesto Velike Srbije i vekovnog srpskog mora i otimanja crnogorske Crkvene imovine.... A šta reći nego fala ti Bože pravde ima Te i pravedan Si! Ko se diže protiv Boga da truje i huška i obmanjuje narod da otima Crkvenu imovinu On će ga zgromit.

REDAKCIJO

pre 3 godine

Cela CG zna da Joanikije i Krivokapić imaju Koronu a ako Bog da uskoro će je imati i Mandić....Zašto ne puštate komentare da se čuje i druga strana gde se ljudi raduju zbog Božje moći i pravednosti da rešava te sluge sotone koji su naumili da se dižu protiv Njega tako da truju i huškaju narod da otimaju crnogorsku Crkvenu imovinu?

Rade

pre 3 godine

*** Episkop je pod budnim nadzorom lekara, *** Izlečiće ga crnogorci, isto kao Amfilohija ! ! !

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija