• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: rs.sputniknews.com/informer.rs

16.07.2019

12:02

(VIDEO) TURSKA ZABIJA NOŽ U LEĐA AMERICI I ZAPADU! ŽIRINOVSKI OTKRIO: Erdogan mi je lično rekao da se Ankara sprema da IZAĐE IZ NATO!

Vesti

(VIDEO) TURSKA ZABIJA NOŽ U LEĐA AMERICI I ZAPADU! ŽIRINOVSKI OTKRIO: Erdogan mi je lično rekao da se Ankara sprema da IZAĐE IZ NATO!

Podeli vest

Lider Liberalno-demokratske partije Rusije (LDPR) Vladimir Žirinovski je rekao da mu je predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan tokom susreta kazao da je spreman da izađe iz NATO

"Dva puta sam se sastao sa predsednikom Turske Redžepom Tajipom Erdoganom. On mi je lično rekao da je Turska spremna da izađe iz NATO-a. Oni bi želeli da budu članica EU, ali ih ne primaju. Oni ispunjavaju zahteve jedan za drugim, ali ih ne uzimaju. U NATO su ih među prvima primili, jer je njihova teritorija bila pogodna za akcije protiv Rusije", napisao je Žirinovski na svom kanalu na Telegramu.

 

Turski lider je ranije izjavio da je Ankara ispunila obećanje i kupila od Moskve najmoćniji PVO sistem na svetu - S-400.

EVROPSKA UNIJA UVELA SANKCIJE TURSKOJ! Erdogan pobesneo, u Ankari odmah odlučno reagovali na kaznu

"Doletelo je osam aviona. I ostali će takođe stići. Šta su govorili o tome? Da ih nećemo kupiti, da ne možemo. Da li smo ih kupili? Da! U aprilu 2020. godine ti sistemi će biti u potpunosti instalirani. Mi Turci držimo reči. S-400 je najmoćniji odbrambeni sistem i nadamo se da ćemo ga proizvoditi zajedno sa Rusijom", rekao je Erdogan na manifestaciji organizovanoj povodom treće godišnjice pokušaja državnog udara u Turskoj.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17