• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs/Informer.rs

01.11.2019

12:48

DEVOJKA NA IVICI SMRTI došla je u bolnicu, a onda je otkrivena ISTINA KOJA JE RASPLAKALA SVET

Vesti

DEVOJKA NA IVICI SMRTI došla je u bolnicu, a onda je otkrivena ISTINA KOJA JE RASPLAKALA SVET

Podeli vest

Doktori su otkrili da ima probleme sa srcem i bubrezima jer je pet godina živela na minimalnim količinama hrane. Kako je rekla, morala je da štedi novac za svog bolesnog brata

Dvadesetčetvorogodišnja devojka postala je ozbiljno neuhranjena dok se borila da iškoluje i očuva svog mlađeg bolesnog brata. Do sada joj je stigla donacija od oko 800.000 juana (oko 100.000 evra)

Mladoj Kineskinji koja je pet godina živela na dva juana dnevno (0,25 evra ili 30 dinara) donirano je skoro milion juana. Za nju je Kina, ali i ostatak sveta čuo nakon što je studentkinja hospitalizovana.

Slučaj Kineskinje Vu Huajen šokirao je Kineze početkom ove nedelje. Dvadesetčetvorogodišnja devojka postala je ozbiljno neuhranjena dok se borila da iškoluje i očuva svog mlađeg bolesnog brata. Do sada joj je stigla donacija od oko 800.000 juana (oko 100.000 evra).

ĆERKA (20) MI JE UMRLA OD ONOGA ŠTO MNOGE ŽENE PIJU SVAKOG DANA Očajna majka nakon smrti studentkinje (20): Molim vas, budite oprezni

Vu Huajen primljena je u bolnicu početkom meseca zbog poteškoća prilikom disanja, preneli su kineski mediji. Visoka je samo 135 centimetara i imala je jedva nešto više od 20 kilograma.

Doktori su otkrili da ima probleme sa srcem i bubrezima jer je pet godina živela na minimalnim količinama hrane. Kako je rekla, morala je da štedi novac za svog bolesnog brata.

Majku je izgubila kada je imala četiri godine, a otac je poginuo kada je krenula u školu.

Njenog brata i nju je onda podizala baka, a potom ujak i ujna koji su im davali oko 300 juana mesečno. Veći deo novca išao je na lečenje dečaka koji ima mentalne probleme.

MALA ŽENA SA VELIKIM SRCEM I OSMEHOM! Marina Cvetanov iz Kačareva najniža žena u Srbiji, visoka je samo 101 cm! (VIDEO)

To zapravo znači da je mlada Vu pet godina na sebe i svoju hranu trošila svega dva juana dnevno. Živela je na čiliju i pirinču.

Slučaj je izvao mnoštvo reakcija, a svi se pitaju gde su bili lokalni zvaničnici sve ovo vreme.

Ovo je takođe mnoge podsetilo na slučaj od prošle godine kada je jedan dečak došao u školu sa potpuno zaleđenom kosom. I za njega su tada pristigle donacije tek kada je vest odjeknula u svetu.

BONUS VIDEO:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17