• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: informer.rs/RT

11.01.2020

11:19 >> 11:33

"VOLEO BIH DA SAM MRTAV"! Iranski komandant preuzeo potpunu odgovornost za rušenje ukrajinskog aviona! (VIDEO)

Vesti

"VOLEO BIH DA SAM MRTAV"! Iranski komandant preuzeo potpunu odgovornost za rušenje ukrajinskog aviona! (VIDEO)

Podeli vest

Komadant vazdušno-kosmičkih snage iranske Revolucionarne garde (IRGC) Amir Ali Hadžizade preuzeo je odgovornost za rušenje ukrajinskog aviona i smrt 176 putnika i članova posade!

On se izvinio naciji i rekao da će prihvatiti odluku iranskih vlasti, kakva god ona bila.

"Kada sam čuo za pad ukrajinskog aviona, poželeo sam da umrem", rekao je Hadžizade na konferenciji za štampu, dodajući da je bio u zapadnom Iranu i da se tragedija dogodila posle raketiranja američkih baza u Iraku.

 

Objasnio je da je zemlja ičšekivala potencijalni napad Amerike. Kako se navodi u prvim izjavama, ukrajinski avion je identifikovan kao dolazeći projektil, što je rezultiralo tragedijom.

Sve o sukobu Amerike i Irana pročitajte OVDE.

Uskoro opširnije na informer.rs


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mate

pre 4 godine

Ubili im generala, a onda na sahrani poginuše 50 tak, srušili od straha avion od 200 ljudi, većinom Iranci.. Pobogu ljudi, prestanite da se osvečujete, izginućete svi kako ste krenuli, ne trebaju Amerikanci ništa nego da gledaju. Jedino ako ste riješili da umru - od smijeha.

Seki Alic

pre 4 godine

Potpuno si u pravu njima neprijatelj netreba oni te sami sebe da dokrajce.

deda Raša

pre 4 godine

Covek shvatio svoju licnu odgovornost,priznao krivicu i sam sebe osudjuje. Koliko su amerikanci ubili ljudi i proglasili ih koleteralnom stetom a nikome se jos nisu izvinili.Pamti Srbija vasa zlodela po bolnicama, vozovima,ambasadama,decu ubijenu na nosama i jos mnogo toga.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija