• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Tanjug

25.03.2020

09:15

NI ONI NISU IMUNU NA KORONU! U Crnoj Gori u izolaciji i 12 članova kriminalnih klanova

Vesti

NI ONI NISU IMUNU NA KORONU! U Crnoj Gori u izolaciji i 12 članova kriminalnih klanova

Podeli vest

Nacionalno koordinaciono telo za zarazne bolesti, uz saglasnost Agencije za zaštitu ličnih podataka, počelo je sa objavljivanjem imena osoba kojima su izdata rešenja o obaveznoj samoizolaciji, a na tom spisku su se našle i bezbednosno interesante osobe

Prema pisanju lista Dan, radi se o 12 osoba koje su policiji poznate od ranije, a koje se nelegalnim poslovima bave uglavnom na teritoriji Crne Gore, prenosi portal CdM.

Kako se navodi, tako su se na spisku Nacionalnog koordinacionog tela za zarazne bolesti našli i pripadnici kriminalnih klanova iz Bara, Herceg Novog i Podgorice, a neki od njih mesecima nisu boravili na teritoriji svoje gradske opštine, a samim tim ni države, zbog čega sada prolaze propisanu proceduru.

Inače, od kada se virus Covid-19 pojavio na teritoriji Crne Gore, nadležni nisu zabeležili izršenje težih krivičnih dela gde se kao izvršioci pojavljuju članovi krminalnih klanova.

Foto: Pixabay

Direktor Uprave policije Veselin Veljović kazao je nedavno za Dan da crnogorska policija i u novonastalim okolnostima prati bezbednosnu situaciju i nastavlja sa proaktivnim delovanjem prema bezbednosno interesantnim licima i članovima organizovanih kriminalnih grupa radi suzbijanja kriminalnog delovanja.

Poslednjih dana pripadnici policije redovno vrše pojačane kontrole bezbednosno interesantnih osoba, a kroz te akcije zaplenjeni su oružje, droga, eksplozivi, novac i drugi predmeti i priveden je i određeni broj lica.

SVE O KORONAVIRUSU PROČITAJTE OVDE

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17